'Hentbol takımı belediyeye ait değil'

Kastamonu Belediye Başkanı Baltacı, Belediye Meclisi'nde hentbol takımıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, 'Hentbol takımı Kastamonu Belediyesine ait değil.' dedi.

  • 2707
'Hentbol takımı belediyeye ait değil'

Önemli bir konu daha. Yine üstüne basa basa söylemiştik. Bu şehrin çocukları, gençleri bizler için çok kıymetli hepsinin okumasını istiyoruz, hepsinin hayallerini gerçekleştirmesini istiyoruz. Bu bakımdan özellikle ekonomik krizin bu kadar derinleştiği koşullarda dershaneye gidemeyen öğrencilerimizle ilgili bir etüt merkezi açacağımızı söylemiştik. Etüt merkezimiz de inşallah yeni eğitim öğretim dönemine hazırlayacağız. Biz bir taraftan borçlarımızı öderken bir taraftan da projelerimizi hayata geçirmek için gerekli kaynağı yaratacağız. Emin olun ki nasıl bizden önce ki bütçeyle ilgili yaptığımız açıklamalar varsa bizim dönemimizde de Kastamonu Belediyesine ait bütçenin her kuruşunun hesabını bu mecliste vereceğiz. Nereye harcandığını buradan açıklayacağız." diye konuştu.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye Meclisi toplantısındaki konuşmasını söyle sürdürdü:

"Sosyal medyada bazı propaganda amaçlı yayınlar yapılıyor. Kastamonu Belediyesi hentbol takımını kapatacak yada başka bir şey diye. O açıklamayı yapanlara bende grup başkan vekilimizin yapmış olduğu çağrıyı yeniliyorum. Bir aylık maaşı 741 bin liradır. Her açıklama yapan bir aya sponsor olmuş olsa hentbol takımı Süper Lig’de transfer edilen oyuncularla bile olmuş olsa yoluna devam edebilir. Tekrar tekrar söyleyeyim biz çocuklarımızın spor yapması için elimizden geleni yapacağız. Bütçemiz, imkanlarımız, kabiliyetimiz neyse çocuklarımızla paylaşmaya devam edeceğiz."

Haberin Başına Dön
1
2
3
4