'Hentbol takımı belediyeye ait değil'

Kastamonu Belediye Başkanı Baltacı, Belediye Meclisi'nde hentbol takımıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, 'Hentbol takımı Kastamonu Belediyesine ait değil.' dedi.

  • 2710
'Hentbol takımı belediyeye ait değil'

Şimdi onların 27 bin lira maaş aldığı yerde amatör spor kulübü adı altında aslında profesyonel oyunculara Kastamonu Belediyesinden bütçe aktarılmış. Bunu da kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Peki biz ne yapacağız. Biz şunu yapacağız. Sporun yaygınlaşması sporun tabana yayılması için Kastamonu Belediyesi bundan sonra da amatör spor kulüplerine destek verecek. Ama öyle tek bir spor dalına değil. Sadece hentbola değil. Basketbola da, futbola da, voleybola da yada değişik branşlarda amatör spor kulüplerinde emek harcayan çocuklarımıza gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz.

Yapılan şey aslında amatör spor kulübü adı altında belediyenin bütçesini istismar etmekten başka bir şey değil.

Önümüzdeki dönem belediyeye ait bir spor okulu kurarak gençlerimizi, çocuklarımızı doğrudan desteklemek için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

"SEÇİM DÖNEMİNDE VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZLER VARDI"

Başkan Baltacı, "Önümüzdeki dönem çok kısa bir süre içerisinde bazı adımlar atacağız onları da sizlerle paylaşmak istiyorum.

Seçim döneminde Kastamonu’ya vermiş olduğumuz sözler vardı. Bizim çok önemsediğimiz, üstünde durduğumuz ve yapmak içinde hızla gayret ettiğimiz bir konu, demiştik ki Kastamonu’da süte ulaşamayan hiçbir çocuğumuz kalmasın demiştik. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kısa bir zaman zarfı içerisinde yapmış olduğumuz planlamaya uygun olarak Kastamonu’da ihtiyacı olan ailelerin 5 yaşına kadar ki çocuklarına aylık 8 litre süt dağıtmaya önümüzdeki aylarda başlayacağız.

Bir diğer husus hatırlarsanız seçimler bittikten sonra kamuoyuna bir çağrıda bulunmuştuk. Hayırlı olsun diye kimse belediye başkanlık makamına çiçek göndermesin. Göndereceğiniz çiçekleri Türk Anneler Derneğine bağış yapın biz de o bağışlarla Kastamonu’ya kreş yapalım, dayanışma gösterelim, herkesin yapılacak kreşlerde katkısı olsun demiştik. Arkadaşlarımız kreş yerleriyle ilgili incelemelerini tamamlamak üzereler. Önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetişecek şekilde kreşlerimizi de faaliyete geçireceğiz.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4