'Türkiye Ortadoğu olmayacak'

Zafer Partisi Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Tokat, Türkiye'nin Ortadoğu olmayacağını, iktidarın ve sarı muhalefetin Türkiye'yi bu duruma düşürdüğünü söyledi.

  • 263
'Türkiye Ortadoğu olmayacak'

Zafer Partisi Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Tokat, "Türkiye Ortadoğu Olmasın" konulu basın açıklamasında bulundu.

Kışla Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasına parti mensupları katıldı.

Tokat, "Yaşanan kan dondurucu, umut kırıcı ve inanç sarsıcı son vahim olaylar sebebiyle, Türk milletinin evlatları, Atatürk’ün askerleri ve Zafer Partisi olarak huzurlarınızdayız. 22 yıllık AKP iktidarının ve beceriksiz, etkisiz sarı muhalefetin Türkiye’yi içine düşürdüğü durumdan acı duyuyoruz, üzüntü duyuyoruz, öfke duyuyoruz." dedi.

"HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ?"

Tokat, "Uyusturucu belası gençlerimizi esir aldı. İki gün önce iki gencimiz, uyusturucu illetine kapılmış bir şerefsiz tarafından vahşice katledildi. Bu gençlerimizden birinin önce bedeni parçalara ayrıldı, kafası kesildi, sonra İstanbul surlarından aşağıya atıldı. Diğer gencimiz ise kıyma makinesinden geçirildi. Bu genç kızlarımız hayatlarının baharını bile yaşayamadan öldüler. Hesabını nasıl vereceksiniz? Ailelerinin yaşadığı acıyı nasıl dindireceksiniz? Kim yüzünden mi oldu bunlar? Sarı muhalefet söylemeye cesaret edemese de biz söyleyelim, AKP iktidarının beceriksizliği ve iş bilmezliği yüzünden oldu bunlar. Bundan tam 2 yıl önce bir başka uyusturucu bağımlısı, annesinin kafasını kesip balkondan aşağıya atmıştı. O gündem bugüne ne değişti? AKP buna nasıl bir çözüm geliştirdi? Uyusturucu kullanım yaşı 13’e kadar düştü. Gelecek için nasıl bir tehlike olduğunun farkında mısınız? Suç makineleri sokaklarımızda terör estiriyor." diye konuştu.

"SAYISIZ SUÇ MAKİNESİ ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZİYOR"

Tokat, "26 farklı suçtan sabıka kaydı bulunan bir bölücü, polis memurumuzu şehit ediyor. Bu şahsı içeri almak için neyi bekledin ey iktidar! Yine 2 gün önce iki sapık, bir genç kızı taciz etti. Bu şahısların da sabıka kayıtları doluydu. Sokaklarımızda sayısız suç makinesi elini kollunu sallaya sallaya geziyor. Analar ve babalar evlatlarını güven içinde sokağa çıkaramayacak mı? 8 yaşındaki Narin’i öldürenler, önceki yıllarda işlenen ama caydırıcı ceza almayan çocuk cinayetlerinden güç buldular. Türkiye’yi içine düşürdüğünüz güvensizlik durumunun farkında mısınız? Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de 13,5 milyon sığınmacı ve kaçağa ev sahiplği yapıyoruz. İlgili makamlar ve sarı muhalefet, bunların oluşturdukları milli güvenlik tehlikesinin bilincinde misiniz? 'Türk'üm doğruyum çalışkanım' diye ant içtiğimiz sabahları tarihe gömen AKP hükümeti, sokakları suç cehennemine çevirerek doğruyu yok etti, kara para aklayanları aklayarak çalışkanlığı yok etti." diye konuştu.

"ALLAH'TAN KORKUN"

Tokat, "Dilan Polat ve Engin Polat’ın serbest bırakıldığı, suç makinelerinin, uyuşturucu tacirlerinin, cetelerin gerekli cezayı almadığı bir Türkiye oluştururak Türk milletinin adalete olan güvenini, inancını bitirdiniz, yerle bir ettiniz. Hadi utanmıyorsunuz, bari Allah’tan korkun. Bizi hapse atın, öldürün. Korkmuyoruz! Yılmayacağız! Bu yoldan dönmeyeceğiz. Türkiye’yi içine düşürdüğünüz durumdan andımız olsun kurtaracağız. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler, Türkiye Türklerindir. Türkiye Ortadoğu olmayacak, yaşadığımız müddetçe son nefesimize dek buna izin vermeyeceğiz. Ey Vatan, gözyaşların dinsin. Yetiştik çünkü biz." ifadelerini kullandı.