Taşköprü'de hakim ve personele veda yemeği

Taşköprü Adliyesinde tayini çıkan hakim ve personellere veda yemeği düzenlendi.

  • 2099
Taşköprü'de hakim ve personele veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin adli yargı kararnamesi geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Tayinleri çıkan Taşköprü Hakimi Çağla Demirel, Yazı İşleri Müdürü Kamir Er, Katip Nurcan Yüksel ve Seçim Müdürü Okan Er için Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

Taşköprü'de hakim ve personele veda yemeği

"TAŞKÖPRÜ'YÜ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Hakim Çağla Demirel, Taşköprü'nün ilk görev yeri olduğunu belirterek, "Adliyede hakim, savcı ve personelle aile ortamı oluşmuştu. Taşköprü'yü hiç unutmayacağım. Özellikle aile ortamını oluşturan ve her zaman ev sahipliği yapan Yazı İşleri Müdürü Kamir Er ve tüm personellere teşekkür ediyorum." dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Hakim Demirel, böyle güzel bir ortamda yeniden bir araya gelmeyi umut ettiğini söyledi.

Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Taşköprü'deki tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, hizmetlerinden dolayı Hakim Çağla Demirel'e teşekkür etti.

Taşköprü'de hakim ve personele veda yemeği

"HERKES ÇALIŞTIĞI KURUMA DEĞER KATMALI"

Taşköpü Adliyesine yaptığı katkılardan dolayı amirlerinden büyük takdir toplayan Yazı İşleri Müdürü Kamil Er herkese teşekkür ederek, "Etkin ve verimli olmanın en önemli kaynağı birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışabilmek. Adliyede bunu sağlamaya çalıştım. Herkesin çalıştığı kuruma değer katması gerekiyor." dedi.

Er, kendisinin aynı zamanda Taşköprülü olduğunu belirterek adliyeye her zaman gelip gideceğini belirtti.

Kastamonu Barosu Başkanı Av. Özgür Demir, tayini çıkan Hakim Çağla Demirel'e ve yoğun iş temposunda özveriyle çalışan adliye personeline teşekkür ederek, "Nasıl ki bilgisayar klavye gibi yardımcı unsurlar olmadan çalışmazsa adliye çalışanları da yargının vazgeçilmez unsurudur." dedi.

Taşköprü'de hakim ve personele veda yemeği

Düzenlenen veda yemeğine, Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Hanönü Kaymakamı Abdulmelih Orhan, Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, Kastamonu Barosu Başkanı Av. Özgür Demir, Taşköprü İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, İlçe Tarım Müdürü Mehmet İpek, Vergi Dairesi Müdürü Ferhat Yüksel, Taşköprü Cumhuriyet savcıları Muhittin Ay, Tuğba Çetin, Taşköprü hakimleri Eşref Demiray, Kürşat Tarık Açıkgöz, Mehmet Ali Aksu ile adliye personeli ve avukatlar katıldı.

Program sonunda tayini çıkan personellere plaket verildi.

Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen ve Baro Başkanı Av. Özgür Demir, Hakim Çağla Demirel'e, Hanönü Kaymakamı Abdulmelih Orhan da Yazı İşleri Müdürü Kamir Er'e plaket takdim etti.

Haber ve Fotoğraf: Özay Dernek