Şampiyona öncesi toplantı! Destek bekleniyor

Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonası Kastamonu'da yapılacak. Şampiyona öncesi antrenörler toplantı yaptı.

  • 1638
Şampiyona öncesi toplantı! Destek bekleniyor

Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonası 12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenecek.

Kastamonu Taekwondo İl Temsilciliği organizesinde bir restoranda toplanan antrenörler, şampiyona öncesi iş bölümü yaptı.

Merkez Spor Salonunda yapılacak şampiyonaya 81 ilden yaklaşık 3 bin 500 sporcunun katılması bekleniyor.

Kastamonu'nun tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacak olan müsabaka için, Kastamonulu iş adamlarının, siyasetçilerin ve kurumların desteğinin beklendiği belirtildi.

"Gençler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diyen Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan, "Şampiyonanın ilimize verilmesinden dolayı Federasyon Başkanımız Prof. Dr. Metin Şahin'e ve federasyon yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kastamonu'daki antrenör arkadaşlarımızla bir araya gelerek şampiyona için iş bölümü yaptık. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlama gayreti içerisindeyiz. 81 ilden idareci, antrenör ve sporcular ile federasyon başkanımız ve yönetim kurulu gelecek. İlimizin tanıtımı ve ekonomisi için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Kastamonulu iş adamlarımızın, siyasetçilerin, kamu kurum ve kuruluşlarının desteğini bekliyoruz. Ayrıca tüm Kastamonulu hemşehrilerimizi bir hafta boyunca müsabakaları izlemeye davet ediyoruz." dedi.

11 Ağustos'ta tüm illerden gelen antrenörlerin katılımı ile yapılacak olan teknik toplantı ve sporcu tartılarının ardından maçlar 12 Ağustos'ta başlayacak ve 16 Ağustos'a kadar gün boyu sürecek.