MHP'den Seçim Sonrası İlk Açıklama

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası tekrar milletvekili seçilen MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, milletin başkanlık sistemi yerine demokrasi dediğini söyledi.

  • 544
MHP'den Seçim Sonrası İlk Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et


MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ EMİN ÇINAR; 
 “MİLLET, BAŞKANLIK DEĞİL DEMOKRASİ DEDİ”

Halkın sandıkta iktidara hesap sorduğunu ve halkın tercihinin başkanlık değil demokrasi olduğunu gösterdiğini belirten Emin Çınar, seçimlerin hem Kastamonu’ya hem de Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Türk Milleti’nin tercih yaptığını ve halkın teveccühleri milletvekili seçildiğini kaydetti.

Oy veren ve oy vermeyen herkese teşekkür eden Emin Çınar, “Halkımız sandığa giderek seçimini yapmıştır. Sandıktan çıkan sonuca göre AKP tek başına iktidar olamıyor ve hayal ettiği başkanlık sistemini hayata geçiremiyor. Halkımız başkanlık hevesinde olan iktidara sandıkta demokrasi dersi verdi. Ortada koalisyon hükümeti gözüküyor. Bu ülkenin yarınları için hayırlı bir yapı kurulur diye düşünüyorum” dedi.

“HALKIMIZ OYUNA SAHİP ÇIKTI”

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı ise, hedeflerinin Kastamonu’da birinci parti olmak olduğunu ancak halkın tercihinin bu yönde karar kıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Kastamonu halkı takdirini ortaya koydu. 1 milletvekili ile Kastamonu’yu en iyi şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmeye devam edeceğiz. Hem belediyenin hem de devletin tüm imkanlarının kullanılmasına rağmen halkımız bize sahip çıktı. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda emeği geçen tüm teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)