MHP ve CHP genel başkanlarına sert eleştiri!

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı açıklamada bulunarak, Devlet Bahçeli ve Özgür Özel'i sert dille eleştirdi.

  • 281
MHP ve CHP genel başkanlarına sert eleştiri!

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı basın açıklamasında bulunarak, MHP ve CHP genel başkanlarını sert dille eleştirdi.

İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"40 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başına bela olmuş bölücü, hain PKK terör örgütünün sözde lideri için bugün meclis kürsüsünden yapılan çağrıyı büyük bir hayretle izledik. Üstelik 'Öcalan gelsin mecliste konuşsun' diyen kişi kendisini milliyetçi olarak adlandıran MHP lideri!

Soruyoruz: Devlet Bahçeli, şehit ailelerinin yüzüne bakarak, canından geçmiş gazilerimizin gözünün içine bakarak bu sözleri söylemeye cesaretin var mı? Yine hangi oyunların piyonu oldun, hangi planların çığırtkanlığını yapıyorsun?

Bu söylemlere sessiz kalan MHP’liler; ne zaman bu uykudan uyanıp, hizmet ettiğiniz küresel güçlerin karşısında olacak, vatan savunması için doğru cephede yer alacaksınız?

Ne tesadüftür ki, aynı söylemleri dozunu artırarak söyleyen Özgür Özel, 'Kürtlere bir devlet teklif ediyorum' söylemiyle bölücülüğü meşrulaştırmış ve maalesef ki Cumhuriyeti kuran partisine ve lideri Mustafa Kemal Atatürk’e en büyük ihaneti sergilemiştir.

Bu söylemleri nasıl sindireceksiniz, gerçek Atatürkçü CHP’liler? Hiç mi canınız yanmıyor? Artık sizlerin de vatan müdafaası için doğru cephede olma vaktiniz gelmedi mi?

Bu sözde yıllarca muhalefet yapan liderler aslında ellerine tutuşturulan metinleri okurken Türk milleti adına mı yoksa iktidar adına mı konuşuyorlar?

Bölücülerden çok, bölünme naraları atanlar! Şunu çok iyi biliniz ki; biz Türk milliyetçileri, son damla kanımız toprağa düşene kadar buna müsaade etmeyeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının inşa ettiği devlet yapısını, Türk bayrağını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarını, başkentini, anayasadaki Türk tanımını, Türk Milleti’nin huzurunu ve güvenliğini, bu devletin Türk milletine ait olduğunu, yüce Türk Milleti’nin şerefli mensupları olarak her güçlüğe rağmen müdafaa edeceğiz. Hodri meydan! Siz yanınıza Öcalan’ı alın, biz Türk milletini. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!"