KEAH'ta 'benin sorunum değil' tepkisi!

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki randevu sorunu devam ederken bir doktor tarafından hastaya 'benim sorunum değil' tepkisi şaşkınlıkla karşılandı.

  • 5634
KEAH'ta 'benin sorunum değil' tepkisi!

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde randevu sorunu çile haline haldi.

Hasta randevu almak için uzun süre beklerken, muayene sonrasında da sonuç göstermek için randevu engeline takılıyor.

20 Mart'a randevu almayı başardığını belirten hasta yaptığı açıklamada, "Uzun uğraşlar sonucu sistemden randevu alabildim. Hastalığım gereği emar(MR) için 5 Nisan gece saatine randevu verildi. Hastanedeki yoğunluk nedeniyle bunu normal olarak değerlendiriyorum. Personelde sağ olsun gece gündüz çalışıyor." dedi.

"'BENİM SORUNUM DEĞİL' TEPKİSİ"

5 Nisan'da çekilen emar(MR) sonrası sonuç göstermek için bir türlü randevu alamadığını belirten hasta, "Durumu muayene olduğum doktora söylemek için gittim. Doktor bana 'Randevu alarak gel' dedi. Bende 'Hocam, sistemde hiç randevu yok. Uzun zamandır randevu için uğraşıyorum. Emarım(MR) çekileli uzun süre oldu. Ne yapayım?' diye sordum. Doktor bana 'Benim sorunum değil' dedi. Doktora 'Hocam peki ben şimdi ne yapacağım' dediğimde 'beni ilgilendirmez' dedi. Bu söylem beni çok üzdü ve bende şaşkınlık yarattı.

"HASTANE YÖNETİMİNE SESLENİYORUM"

Sağlığa önem veren ve büyük yatırımlar yapan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Yüzyılında bu tür aksaklıkların ve söylemlerin olmaması gerektiğini belirten hasta, "Hastane yönetimine sesleniyorum. Bu tür sorun ve aksaklıklara acil olarak çözüm getirmenizi istiyorum." dedi.

Hasta ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi göremediğini belirterek, tedavisini başka ildeki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettireceğini söyledi.