Kastamonulu kadın çiftçilerin sözcüsü oldu

Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen 'Toprağa İz Bırakan Kadınlar' programında Azdavay-Daday Yerel Eylem Grubu, Kastamonulu kadın çiftçileri başarı ile temsil etti.

  • 523
Kastamonulu kadın çiftçilerin sözcüsü oldu

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nde Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinde Beştepe'de "Toprağa İz Bırakan Kadınlar" programı düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu programda Kastamonulu kadın çiftçileri Azdavay-Daday Yerel Eylem Grubu başarıyla temsil etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

Kastamonulu kadın çiftçilerin sözcüsü oldu

"Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'nın katılımlarıyla gerçekleştirilen 'Toprağa İz Bırakan Kadınlar' programı kadın çiftçilerimizin takdire şayan emeklerini bir kez daha göz önüne serdi. Türk kadınının her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılıktaki hüneri, dirayeti ve iradesi dünyada emsalsiz. Üreten kadın emeğimiz, istiklal ve istikbalimizin en sağlam dayanaklarından biri. Program katılımcılarından olan 'Azdavay-Daday Yerel Eylem Grubu', Kastamonulu kadın çiftçilerin sözcüsü oldu ve başarı ile temsil etti. Hemşerilerimi gönülden kutluyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Yüzyılı'na en büyük katkılardan birini de kadın çiftçilerimiz verecek. Birlikte başaracağız."