KASDER'den tiyatro etkinliği

KASDER Maltepe Şubesi tarafından tiyatro etkinliği düzenlendi.

  • 390
KASDER'den tiyatro etkinliği

KASDER Maltepe Şubesi, tiyatro etkinliği düzenledi. Şube Başkanı Anıl Bay, "Hep gülün inşallah." dedi.

Kastamonulu sanatçı Sedat Kaya'yı hemşehrileriyle buluşturan KASDER Maltepe Şubesi, etkinliği Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenledi.

Sanatçı Sedat Kaya'nın performansı izleyicileri büyülerken, etkinlik öncesinde KASDER Şube Başkanı Anıl Bay kısa bir konuşma yaptı.

Bay, "Son zamanlarda yaşanan yoğun stresli günler ve dünyada yaşanan olaylar, savaşlar sebebiyle gülmeyi unuttuk. Dernek olarak, Maltepe ve çevre ilçelerde yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelip, birlikte gülmek ve yoğun iş stresinden arta kalan zamanda özlediğimiz gülmeyi yeniden hatırlamak istedik." dedi.

KASDER'den tiyatro etkinliği

"Sanatçımızla geçireceğimiz birkaç saat içinde gülmek ve hemşehrilerimizle hasret gidermeyi arzu ediyoruz," diyen Bay, Sedat Kaya'nın sahnelediği yöresel ağız ve özgün Kastamonu şivelerinden örnekler sergilediğini belirtti.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinden sanatçı Sedat Kaya, kendi yazıp güncel olaylardan esinlenerek hazırladığı "Seneye de Gülersin" adlı Stand-Up Show'u ile büyük beğeni topladı ve izleyicileri kahkahalara boğdu. İstanbul'da yaşayan ve sık sık memleketlerine gidemeyen Kastamonulular için KASDER şubeleri bu güzel organizasyona ev sahipliği yaptı.

KAS-DER Maltepe şubesi organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe, KAS-DER Şube Başkanı Anıl Bay, önceki dönem KAS-DER Maltepe Şube Başkanı ve iş adamı Süfyan Helvacıoğlu, Maltepe CHP İlçe Başkanı Kenan Otlu, Maltepe Belediyesi CHP Meclis üyesi Hatice Yazıcıoğlu, MHP İlçe Başkan yardımcısı Mustafa Aydın, önceki dönem Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Cesur Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cesur Kılıç, Maltepe Belediyesi Meclis üyesi Murat Yılmaz, CHP Kadın Kolları Başkanı Fidan Yıldız, Cide Kethüda Köyü Dernek Başkanı Yıldıray Kurban ve çok sayıda Kastamonulu ile farklı illerden davetli konuklar katıldı.

Haber: Akın Medya