KASDER, 'Bakanımızın yanındayız'

KASDER Genel Başkan Vekili Sezer, basında çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını belirterek, 'Bakan Yumaklı'nın yanındayız.' dedi.

  • 1106
KASDER, 'Bakanımızın yanındayız'

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Başkan Vekili Nihat Sezer, hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın yanında olduklarını belirtti.

Sezer, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı ile ilgili basına sızan ya da sızdırılan haber hepimizi üzmüş hatta duyarlı her Türk vatandaşını üzmektedir." dedi.

Bakan Yumaklı'nın gerçek anlamda gece gündüz hizmet aşkı ile çalıştığını ve tarım politikalarını en doğru bir şekilde oluşturarak uygulamakta olduğunu belirten Sezer, "Basında çıkan haberin doğru olmadığını düşünmekle birlikte böyle bir haberin çıkmasından dolayı duyduğumuz rahatsızlığı hep bir ağızdan dile getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu her ne kadar salt Kastamonulu olmakla alakalı olmasa da Kastamonulular olarak birlik olmalı ve Bakanımızın arkasında olduğumuzu hissettirmeliyiz." diye konuştu.

Sezer, "Tarım ile ilgili politikaların sağlıklı yürütülmesi sadece Kastamonu için ya da Kastamonulular için değil tüm Türkiye için tüm halkımız için önemlidir ve Bakanımız politikaları en doğru şekilde işletmektedir. Bu nedenle kendisi ile ilgili basına sızan ya da sızdırılan şekilde bir tasarruf olursa kaybeden ülkemiz olacaktır. Sonuna kadar Bakanımızın yanında olduğumuzu her platformda dile getirmeli ve sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.