İYC'den Kariyer ve Kişisel Gelişim Konferansı

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi, Kariyer ve Kişisel Gelişim Konferansı düzenledi.

  • 600
İYC'den Kariyer ve Kişisel Gelişim Konferansı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi tarafından 5. si gerçekleştirilen Kariyer ve Kişisel Gelişim Konferansları çerçevesinde, 14 Mart 2016 Pazartesi günü İlim Yayma Cemiyeti Konferans salonunda, Prof. Dr. Orhan Küçük’ün konuşmacı olarak katıldığı “Kur’an Penceresinden Kişisel Gelişim” konferansı gerçekleştirildi.

İmam Hatip Okullarına yönelik Tarih ve Medeniyet Bilinci kazandırmak amacıyla düzenlenmiş olan Geleneksel İstanbul Gezisine katılan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve aileleri ile İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulu, üyeleri, yurt öğrencileri ve il protokolünden misafirler katıldı.

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Küçük, konferansında Kuran-ı Kerim'den Kişisel Gelişimle alakalı ayetler ve delillerle konuyu ele aldı.

Konferansın ardından Geleneksel İstanbul Gezisine katılmış olan İmam Hatip Okulu öğrencilerinin izlenim ve düşüncelerini yazdıkları kompozisyonların değerlendirme ve ödül törenine geçildi.

Kompozisyon yazan tüm öğrencilere hediye ve katılım belgesi verildiği törende ilk üçe giren öğrencilere özel hediyeler takdim edildi.

Yarışmada İnebolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Burak Demirel üçüncü, Kuzeykent İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Berrak Zeynep Kaya ikinci ve Atabey İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Dua Gültekin birinci oldu.