'İdam cezasının vakti gelmiştir'

Kastamonulu iş adamı Ahmet Katar, 'Vatan hainliği ve çocuk istismarına idam istiyoruz.' dedi.

  • 1269
'İdam cezasının vakti gelmiştir'

Kastamonulu iş adamı Ahmet Katar, "Diyarbakır’da Narin yavrumuzun başına gelenler bir kez daha gösterdi ki ülkemizde bu tür suçlarda ciddi yaptırımlara ihtiyaç var." dedi.

"İDAM CEZASININ VAKTİ GELMİŞTİR"

Katar, "Bazı suçların cezasının kanunlarımızda artık idam olarak düzenlenmesinin vakti gelmiştir. Vatan hainliği, çocuk istismarı gibi toplum vicdanını yaralayan, toplumda infiale sebep olabilecek konularda artık idam cezasının tartışılma vakti gelmiştir. Yoksa daha çok böyle haberlerle karşı karşıya kalacağız. Bu konuyla ilgili TBMM’de verilecek kanun teklifleri ile tüm milletvekilleri elini taşın altına koymalıdır. Çünkü milletimiz bunu talep etmektedir. Artık daha fazla canlarımızın yanmamasını için vatandaşın talebi bu yöndedir. İnanıyorum ki Meclis'te grubu bulunan partiler gereğini yapacaktır. Bu konuda Kastamonu milletvekillerimizin öncü olması da bizi ayrıca memnun edecektir." diye konuştu.

Ahmet Katar şöyle devam etti:

"Narin yavrumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah ülkemizi, milletimizi ve çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun."