Hastalara en iyi şartlarda hizmet verilecek

Hanönü İlçe Devlet Hastanesi yataklı servisleri ve diş kliniğinin açılışları gerçekleştirildi. Hastanede hastalara en iyi şartlarda hizmet verilecek.

  • 520
Hastalara en iyi şartlarda hizmet verilecek

Hanönü İlçe Devlet Hastanesinde açılışı gerçekleştirilen 5 yatak kapasiteli yataklı servis ve diş kliniği hizmete sunuldu.

Yataklı serviste, modern cihaz ve ekipmanlarla hastalara en iyi şartlarda hizmet verilecek.

Hastanede yeni aile hekimi ve diş hekimi kadroları ile pratisyen hekim sayısı artırılırken, vatandaşlar başka ilçelere veya il merkezine gitmeden açılışı gerçekleştirilen ünitelerde sağlık hizmeti alabilecek.

Hastalara en iyi şartlarda hizmet verilecek

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, "Kastamonu'nun sağlık altyapısını güçlendirme yolunda atılan bu adımların, vatandaşlarımıza daha iyi sağlık hizmetleri sunma amacımıza hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na, Kastamonu Valimiz Sayın Meftun Dallı'ya Milletvekillerimiz Sayın Halil Uluay ve Sayın Fatma Serap Ekmekci'ye, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Açılışları yapılan Hanönü İlçe Devlet Hastanesi yataklı servisleri ve diş kliniğinin Kastamonumuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.