'Gençler için olumlu hiçbir hizmeti yoktur'

CHP Kastamonu Gençlik Kolları, 'Biz gençler için olumlu hiçbir hizmeti olmayan MHP'li Yüksel Aydın hayal kırıklığıdır, siyasi üslubu utançtır.' açıklamasında bulundu.

  • 2242
'Gençler için olumlu hiçbir hizmeti yoktur'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Gençlik Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yedek MYK Üyesi Yüksel Aydın'ın MHP İnebolu İlçe Kongresinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'ya yönelik hakaret ve iftira dolu ifadelerini şiddetle kınadıklarını belirtti.

CHP Kastamonu Gençlik Kollarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yedek MYK Üyesi Yüksel Aydın'ın MHP İnebolu İlçe Kongresinde İl Başkanımız Sayın Hikmet Erbilgin ile Parti Meclisi Üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Hasan Baltacı'ya yönelik hakaret ve iftira dolu ifadelerini şiddetle kınıyoruz.

İl Başkanımız Hikmet Erbilgin'in ve Milletvekilimiz Hasan Baltacı'nın memleketimiz ve hemşehrilerimiz için yapmış oldukları hizmetleri İl Yönetim Kurulumuz açıklamıştır. Sadece biz Cumhuriyet Halk Partili gençler için değil bu memleketteki bütün gençler için Hikmet Erbilgin ve Hasan Baltacı isimleri büyük bir şanstır, mutluluktur ve onurdur.

Biz gençler için olumlu hiçbir hizmeti olmayan Yüksel Aydın ismi ise tam tersine hayal kırıklığıdır, siyasi üslubu utançtır.

Bu kötülüğe karşı bugüne kadar hep dik durduk ve durmaya da devam edeceğiz.

Bizler her zaman Hikmet Başkanımızı ve Bizim Hasan'ı savunacağız. Onların yaptığı gibi iyiliği, güzelliği ve halka hizmeti savunacağız. Bu iki cesur yürek biz gençlere emanettir."