Genç Tarihçilerden Huzurevine Ziyaret

Kastamonu Genç Tarihçiler kulübü huzurevinde ki yaşlılarımızı unutmayarak onları ziyarete gittiler.

  • 835
Genç Tarihçilerden Huzurevine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrenci kardeşlerimiz kendi harçlıklarıyla aldıkları çeşitli ikramlarda bulundular. Hediyelerini alan yaşlı amca ve teyzeler çok memnun oldular.

Ziyaretten sonra açıklama yapan Genç Tarihçiler Kulübü Başkanı Mustafa Çetinkaya; "yaşlılar bizim vatanımızın ve milletimizin değer taşlarıdır. Onlar yakın tarihimizin canlı tanıklarıdır.biz Kulüp olarak yaptığımız bu ziyaret maneviyat açısından dolu dolu geçti. Bir nebzede olsa oradaki amcalarımızın teyzelerimizin yalnızlığını gidermeye çalıştık. Onların hüzün ve sevinçlerine ortak olduk. Yaşlılarımızla sohbet ederek onların hayat tecrübesinden kesitler dinledik. Bu tür faaliyetler, sosyal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşıyor. Kurum çalışanlarına bizle ilgilendikleri için teşekkür ediyor yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum. Sizler yalnız değilsiniz. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Gelecekten de sakın kaygınız olmasın. Arkanızdan güçlü ve zinde bir nesil yetişiyor bu nesil sizin dualarınızla güzel işler başaracak" ifadelerini kullanarak onların gönüllerini fethetmeti başardı.

Bu ziyarete katılan kulüp üyesi öğrencilerde ziyaretin maneviyat dolu geçtiğini bildirerek yaşlıların dualarıyla uğurlandılar.