Fitness Antrenörlük Kursu sona erdi

Kastamonu'da düzenlenen 1. Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörlük Kursu sona erdi.

  • 252
Fitness Antrenörlük Kursu sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Kastamonu'da düzenlenen 1'inci Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Yardımcı Antrenörlük Kursu sona erdi.

13-18 Ekim tarihleri arasında Merkez Spor Salonunda düzenlenen kursa il içinden ve il dışından temel eğitimlerini tamamlayan 34 antrenör adayı katıldı.

Kursun eğitmenliklerini Şükrü Yılmaz, Mete Bektaş ve Emir Sancaktaroğlu yaptı.

"KASTAMONU'DA AÇILAN ÜÇÜNCÜ ANTRENÖRLÜK KURSU"

Kurs eğitmenlerinden Fitnesslife Spor Merkezi antrenörü ve il temsilcisi Şükrü Yılmaz, "İlimizde açılan bu antrenörlük kursu 2020 yılından bu güne açtığımız 3'üncü antrenörlük kursu. İlk olarak 2020 yılında açtığımız 1'inci kademe antrenörlük kursundan sonra, 2021 yılında aynı anda 1, 2 ve 3'üncü kademe antrenörlük kursu açıldı ve bu hafta da 1'inci kademe antrenörlük kursunu tamamlamış bulunmaktayız." dedi.

"FİTNESS İNSANLARIN SAĞLIKLI HAYAT GEÇİRMELERİ İÇİN GEREKLİ EGZERSİZLERİ İÇERİYOR"

Yılmaz, "Bu organizasyonların tamamında birlikte hareket ettiğimiz ve bizim de hocamız olan Mete Bektaş'a, taekwondo il temsilcimiz İsmail Arıkan’a ve Kastamonu antrenörlerimizden Emir Sancaktar'a ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü bu organizasyonlarda birlikte çalışılınca gelen misafirlerinizi memnun edebiliyorsunuz. Bu eğitimde Türkiye'nin birçok ilinden antrenör adaylarını ağırladık. Mete hocamız ilk günden yaptığımız işe dair gerekli misyon ve vizyonu belirtti. Çünkü fitness denildiğinde akla ilk gelen şey vücut geliştirme oluyor ama aslında fitness tüm insanların sağlıklı bir hayat geçirmeleri için gerekli olan egzersiz bütünlüğünü içeriyor. Bu durumun doğru aktarılabilmesi ise antrenörlerimiz ile olacak." diye konuştu.

"ADAYLARIN BAŞARILI BİR SINAV GEÇİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Fitnesslife Spor Merkezi antrenörü ve il temsilcisi Şükrü Yılmaz, "Emir Sancaktar hocamızla verdiğimiz eğitimin ardından Spor Şube Müdürümüz Sayın Erdun Mutlu'nun da katılımlarıyla sınavımızı gerçekleştirdik. Tüm adayların başarılı bir sınav geçirdiğini düşünüyorum. Mesleklerinin ilk adımını atmış olmalarının mutluluğunu paylaşıyor ve bundan sonraki kariyerleri için başarılarını diliyorum. Ayrıca Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonumuzu da yakın dönemde bir başkanlık seçimi bekliyor. Yeniden aday olmayacağını bildiren mevcut federasyon başkanımız Sayın Niyazi Kurt hocamıza bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederken önümüzdeki dönem federasyon başkanımız Sayın Koray Girgin hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.