Fitness antrenör adayları Kastamonu'da

Kastamonu'da düzenlenen 1. Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörlük Kursu başladı.

  • 600
Fitness antrenör adayları Kastamonu'da

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen 1'inci Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Yardımcı Antrenörlük Kursu Kastamonu'da başladı.

Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda 13 Ekim'de başlayan kurs, 18 Ekim'e kadar devam edecek.

Kastamonu'dan ve il dışından temel eğitimlerini tamamlayan 34 antrenör adayının katıldığı kursta, Şükrü Yılmaz, Mete Bektaş ve Emir Sancaktaroğlu eğitimci olarak görev alıyor.

Kastamonu fitness antrenörü kurs eğitmeni Şükrü Yılmaz, "Öncelikle Kastamonu ve çevre illerde eğitmenlik yapan veya yapmak isteyen kişilerin; işlerini bilinçli olarak yapmaları, yaptığımız işin misyonu, vizyonu hakkında bilgi sahibi olmaları ve gerekli yeterlilik belgelerine sahip olmaları için böyle bir organizasyon yapmak istedik. Bu doğrultuda Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonumuza başvuruda bulunduk. Talebimiz olumlu karşılandı ve temel eğitim sınavını başarıyla geçen kursiyeler ile kursumuza başladık. Bu organizasyonda bizlere yardımcı olan antrenörlerimiz Mete Bektaş, Emir Sancaktaroğlu ve federasyon yetkilerimize teşekkür ederim." dedi.

18 Ekim'de yapılacak sınavla sona erecek kursta, başarılı olan antrenör adayları 1'inci kademe antrenör belgelerini almaya hak kazanacak.