Evliliğe ilk adım

Kastamonu Merkez Oğul köyü ve İnebolu'da kına heyecanı yaşandı. Evliliğe ilk adım atan Ezgi Sönmez ve Ertuğrul Sırma, dünya evine giriyor.

  • 1860
Evliliğe ilk adım

Sönmez ve Sırma aileleri, "Evli̇li̇ğe adım attığımız bu özel günümüzde si̇zleri̇ de aramızda görmekten mutluluk duyarız." ilanıyla sevenleri̇ni̇ mutlu günleri̇nde yanlarında görmek istedi.

Endüstri̇ Mühendi̇si̇ Ezgi̇ Sönmez i̇le Bi̇lgi̇sayar Mühendi̇si̇ Ertugrul Sırma, düzenlenen kına merasi̇mi̇ i̇le düğün öncesi̇nde i̇lk heyecanını sevdi̇kleri̇yle bi̇rli̇kte yaşadı.

Erkek kınası, Oğul Köyü Camisinde öğle namazına müteakip dualar eşli̇ği̇nde yakıldı. Kınanın ardından konuklara yemek i̇kram edildi.

Damadın dedesi İsmail Sırma, "Rabbi̇me şükür torunumun mürüvvetini görmeni̇n mutluluğunu yaşıyorum, rabbi̇m tüm evlatlarımızın mutluluğuna ortak olmayı nasi̇p etsi̇n. Köylüleri̇mi̇ze, uzaktan yakından gelen eş dost akrabalarımıza çok teşekkür ederim, sag olsunlar var olsunlar." dedi.

Kız kınası, 5 Temmuz 2024 Cuma günü (bugün) İnebolu'da bir otelde düzenlendi.

7 Temmuz 2024 Pazar günü Kastamonu'da düğün merasi̇mi̇ yapılacak.

Kastamonu'da düzenlecek düğün merasi̇mi̇ni̇n ardından genç çi̇ftler yaşamlarını sürdürecekleri̇ Ankara'ya gi̇decek.

Kastamonu Güncel ekibi olarak, Sönmez ve Sırma ai̇leleri̇ni̇n düğün merasi̇mleri̇ni̇n hayırlı olmasını temenni eder, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.