Engelliler için fotoğraf yarışması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli'nin direktifleriyle 'Engelsiz Bakış' fotoğraf yarışması düzenleniyor.

  • 217
Engelliler için fotoğraf yarışması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin direktifleriyle, MHP Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul'un koordinasyonunda "Engelli Bireylerin ve Ailelerinin Gündelik Yaşamı ve Sosyal Hayatta Yeri" temalı "Engelsiz Bakış" fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Yarışma, engelli bireylerin ve ailelerinin perspektifinden günlük yaşamı, iş dünyasını, sosyal ilişkileri, şehir planlamasını, ulaşım süreçlerini ve eğitim hayatını, kısacası toplumsal yaşamı gözler önüne sermek amacıyla yapılıyor.

ENGELLİ BİREYLER VEYA YAKINLARI KATILABİLECEK

Fotoğraf yarışması, özellikle engelli bireyler, engelli bireylerin birinci derece yakınları veya vasisi olan kişiler tarafından katılım sağlanarak gerçekleştirilecek.

Katılımcılar, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamlarını farklı yönlerden ele alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.

Yarışmacılar, istedikleri kategoride engelli bireylerin ve ailelerinin gözünden bir eser sunabilecekleri gibi, engellilerle ilgili portre fotoğrafı, belgesel fotoğrafı, sokak fotoğrafı ve konsept fotoğrafı gibi kategorilerde de çalışmalarını sergileyebilecek.

Katılımcılar, fotoğraflarını en geç 10 Kasım 2024 tarihine kadar [email protected] adresine göndererek yarışmaya katılabilecek.

Seçilen fotoğraflar, MHP Genel Merkezinde düzenlenecek "Dünya Engelliler Günü" etkinliğinde sergilenecek ve ilk dört fotoğrafın sahiplerine ödülleri verilecek.

Yarışmaya sadece bir fotoğrafla katılabilecek olan katılımcıların fotoğraflarında özgünlük şartı aranacak. Ayrıca fotoğraflar, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamlarını yansıtan, farkındalık oluşturacak içerikte olacak. Hakaret veya olumsuz içerik barındıran eserler değerlendirme dışı kalacak.