DSİ'de AutoCad ve Civil 3D eğitimi başladı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğü'nün 'AutoCad ve Civil 3D Eğitimi' başladı.
DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitime Bölge Müdürü Sait Umucu, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç ve çok sayıda kurum çalışanı katıldı.
Eğitim öncesinde katılımcılara hitap eden DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu; “Bu programları bilmek mesleki açıdan büyük önem arz etmektedir. Zira işleri oldukça kolaylaştırıyor. Bizim kurumumuzda da bu eğitimlerden sonra işlerimiz daha kolaylaşacak ve hızlanacaktır diye inanıyorum. KUZKA’nın kurumumuza sağladığı bu destekten dolayı Genel Sekreterimize ve kurum çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu eğitim kurumumuza ve Kastamonu’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Eğitimin açılışında konuşan KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç; “Ajans olarak Bölgemize mali ve teknik destekler sağlamaktayız. DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen bu “AutoCad ve Civil 3D Eğitimi” de Ajansımızın 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği bir projedir. Bu desteklerle Bölgemizin altyapısını güçlendirmeyi, kapasitesini ve hizmet kalitesi arttırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla ben de eğitimin Kastamonu için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
KUZKA’nın 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğü’nde görevli personele yönelik düzenlenen “AutoCad ve Civil 3D Eğitimi” 15 gün devam edecek.
Eğitimci Turgut Yasen tarafından verilecek eğitimlerden DSİ’de çalışan toplam 75 teknik personel faydalanacak. 25’li 3 grup halinde verilecek eğitimde çalışanlara AutoCad ve Civil 3D programlarının kullanım amaçları ve yöntemleri uygulamalı şekilde bilgiler verilecek.
DSİ Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğü’nde görevli 75 personelin katılacağı eğitimler sonunda teknik personelin AutoCad ve Civil 3D programlarını profesyonelce kullanmaları sağlanırken, kamu hizmet kalitesinin arttırılması, zaman tasarrufu, hatalı projelerin önlenmesi ve mali kaynak tasarrufu sağlanması hedefleniyor.