Destici, Kastamonu'da 'yenidoğan çetesi' ile ilgili konuştu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, '10 tane bebeği öldüren adamın hak ettiği ceza ne, bunun karşılığı idamdan başka bir şey olur mu?' dedi.

  • 200
Destici, Kastamonu'da 'yenidoğan çetesi' ile ilgili konuştu

Kastamonu'da, 'yenidoğan çetesi' ile ilgili konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, teröristler, sapık ve cani katiller için idam cezası gelmesi gerektiğini belirtti.

Destici, "10 tane bebeği öldüren adamın hak ettiği ceza ne? Bunun karşılığı idamdan başka bir şey olur mu?" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kastamonu'da bulunan Yolkonak Gençlik Kampı'nda Alperen Ocakları Vakfı tarafından düzenlenen "Gençlik Kampı"nı ziyaret etti.

Kampa katılan gençlerle bir araya gelen Destici, daha sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Hepsinin, bugün yaptıkları zulümlerin bedelini ödediklerini Cenab-ı Hak bize gösterecek"

İsrail'in Filistin'de yaptığı soykırımın cezasını çekeceğini belirten Destici, "Milyarlarca Müslüman'ın olduğu bir coğrafyada 10 milyon nüfuslu bir ülke her gün yüzlerce, bazen binlerce masum Müslüman'ı öldürüyor. 50 binin üzerinde masum insan öldü. Bunların 30 bininden fazlası çocuk ve kadın. Uluslararası kuruluşların bir yaptırımı oldu mu, olmadı. Allah'tan açılmış bir soykırım davası var. Afrika Cumhuriyeti'nin yaptığı başvuruya Türkiye de dahil oldu. İnşallah gün gelecek o mahkemede yargılanacaklar ve soykırım suçu işledikleri hukukça da ortaya konacak. Hepsinin bugün yaptıkları zulümlerin bedelini ödediklerini Cenab-ı Hak bize gösterecek." dedi.

Destici, Kastamonu'da 'yenidoğan çetesi' ile ilgili konuştu

"Bunun karşılığı idamdan başka bir şey olur mu?"

Yenidoğan çetesi sanıklarının alacağı en iyi cezanın idam olacağını belirten Destici, "Yenidoğan çetesi içerisinde bir kişi 10 yıl 'terör örgütüne üye olmak' suçundan ceza alıyor, basına yansıdığı kadarıyla Ahmet Necdet Sezer cumhurbaşkanlığı döneminde affediliyor, yüzlerce PKK'lı, aşırı sol örgütlerin tahliye edilmesi gibi tahliye ediliyor. O hain gidip doktorluk yapıyor. Hadi tahliye edildi, nasıl doktorluk yapılmasına müsade edildi. Ve adam çete kurup kazanç sağlamak için yeni doğan çocukları öldürüyor. Bunlar bırakın Türk, Müslüman, Arap, Kürt, insan olabilir mi? El kadar bebekleri sırf para kazanmak için öldürüyorlar. Adam, 'Türk olsun' diyor. Şu alçaklığa, namussuzluğa bakar mısınız? Allah'tan cesur bir vatandaşımız bunu CİMER'e şikayet ediyor. Cesur bir savcımız tüm tehditlere boyun eğmeden cesurca bunların soruşturmasını yapıyor. İşte böyle savcılar, vatandaşlarımız ve yöneticililerimiz oldukça, bu insanlar belli dönemlerde kötülük yapabiliyorlar ve nihayetinde açığa çıkıyor ve hak ettikleri cezayla karşılaşıyorlar. Bunu söylerken de kendim bile tatmin olmuyorum. İşte 10 yıl ceza almış, geri gelip doktorluk yapmış ve 10'larca bebeğin katili. 10 tane bebeği öldüren adamın hak ettiği ceza ne? Bunun karşılığı idamdan başka bir şey olur mu?" ifadelerini kullandı.

"Sapık caniler için idam cezasının mutlaka geri gelmesi lazım"

Türkiye'de cezaların yetersiz olduğunu belirten Destici, "İki cezanın mutlaka Türk Adalet Sistemi içerisinde yer alması gerekiyor. Bunlardan birincisi tahliyesiz müebbet hapis cezası. Müebbet alanlar 20-25 yıl yatıp çıkıyor. Şimdi terörist başı için '25 yıl yattı, çıksın' diyorlar. Onun için tahliyesiz müebbet mutlaka gelmeli. İkincisi ise kurşunu sıkan, bombayı patlatan teröristler, küçük yaşta çocuklarımızı öldüren, tecavüz eden, onları katleden sapık caniler için idam cezasının mutlaka geri gelmesi lazım. İnşallah bunları yapmak bize nasip olur. Devletimiz güçlüdür, milletimiz güçlüdür, inşallah bunları da hep birlikte yapacağız, hep birlikte göreceğiz." dedi.