Bu başarı Taşköprülü avukatın!

Taşköprülü avukat Gökkılıç, Bursa Barosunca düzenlenen makale yarışmasında iki yıl üst üste birinciliğin ardından bu yıl ikinci oldu.

  • 455
Bu başarı Taşköprülü avukatın!

Bursa Barosunun düzenlediği makale yarışmasın da iki yıl üst üste birinci olan Taşköprülü avukat bu yılda 2’ncilik kürsüsüne çıktı.

Bursa Barosunca merhum Avukat Cengiz Göral adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen makale yarışmasının sonuçları açıklandı.

Yarışmada, Antalya Barosundan Av. Onur Altınkan "Düşünsel Evrimin Zirvesi Olarak Hukuk" adlı makalesi ile 1'inciliğe layık görülürken, Kastamonu Barosundan Av. Muhammed Enver Gökkılıç "Ergenekon Davasının Adil Yargılanma Hakkı Ve Masumiyet Karinesi İlkeleri Işığında İncelenmesi" adlı makalesi ile 2'ncilik ödülüne ve Bursa Barosundan Av. İryna Aksakal "Hayallerden Gerçeğe Demokrasi" adlı makalesi ile 3'üncülük ödülüne layık görüldü.

Bu başarı Taşköprülü avukatın!

2022 ve 2023 yıllarında yine Bursa Barosu tarafından düzenlenen makale yarışmalarında üst üste birincilik ödülünü Kastamonu Barosu avukatlarından Muhammed Enver Gökkılıç kazanmıştı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Av. Muhammed Enver Gökkılıç, iki yıl üst üste birinci olduğu makale yarışmasında bu defa ikinci olduğunu ve bu ödülü ilerleyen bir tarihte Kastamonu Barosu adına büyük bir onurla alacağını belirtti.

Avukatlık mesleğini devam ettirirken Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programını da  tamamlayan Taşköprülü hukukçu Gökkılıç’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.