Bozkurt'a özellikli hastane

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Bozkurt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

  • 3565
Bozkurt'a özellikli hastane

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, yapımı devam eden yeni Bozkurt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

35 yatak kapasiteli, yüzde 45 fiziki gerçekleşmesi tamamlanan yeni Bozkurt Devlet Hastanesi için İl Sağlık Müdürlüğü ek proje revizesi yaptı.

Projeye, 4 yataklı yoğun bakım ünitesi ve rezerv alanı, tomografi ünitesi için alan ile palyatif bakım merkezi için alan ayrılması gibi özellikli birimler eklendi.

Bozkurt Devlet Hastanesinin mevcut hastane rolünün yükseltilmesi için de Bakanlık nezdinde çalışmalar devam ediyor.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, "Bozkurt Devlet Hastanesi hizmet binasında ileriye dönük sağlık hizmetlerinin daha ileri seviyeye taşınması hususunda proje değişikliği ve rol değişikliği için desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Meftun Dallı’ya, Sayın Milletvekillerimiz Serap Ekmekci ve Halil Uluay ile Sağlık Bakanlığımız merkez teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Derdiyok şöyle devam etti:

"Yeni binamızla birlikte sahil kesiminde aktif ameliyathanesi, yoğun bakım ünitesi, hastane sınıfının değişmesiyle birlikte birçok uzmanlık dallarında uzmanın hizmet verdiği bir hastaneye dönüşeceğinin müjdesini Kastamonulu vatandaşlarımıza bildirmek istiyoruz. İlimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."