Bilardo il şampiyonası yapıldı

Kastamonu'da 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası yapıldı.

  • 507
Bilardo il şampiyonası yapıldı

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde il temsilciliği tarafından organize edilen 3 Bant Bilardo 2'nci Etap İl Şampiyonası 11-14 Eylül tarihlerinde Merkez Spor Salonunda yapıldı.

Turnuva finalinde Satı Ekici, 29 ıstakada 40-19'luk skorla Mustafa Türkmen'i yenerek şampiyon olurken, Türkmen ise ikinci oldu.

Yarı finallerde kaybeden Turgay Çiloğlu ve Mehmet Akif Bayık ise üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye girenlere ödülleri Merkez Spor Salonu Sorumlu Amiri Abdullah Bacağıuzunoğlu tarafından verildi.

Sporcular, Ekim ayında Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Kastamonu'yu temsil edecek.

GENÇLER ÇOK BAŞARILI

Bu yılki turnuvaya ilk defa katılan 2011 doğumlu Mehmet Kuş ile 2013 doğumlu Hamza Soykan büyüklerle mücadele etti. Genç sporcular başarılı oyunları ile göz doldururken, Türkiye Gençler Bilardo Şampiyonası için tecrübe kazandılar.

Kastamonu İl Temsilcisi Turgay Çiloğlu, "Öncelikle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunar, turnuvamıza katılan tüm sporcuları kutlarım. Dereceye giren sporculara Ankara'da da başarılar dilerim. Gençlerin turnuvada gösterdikleri başarı bizleri ayrıca mutlu etti. Genç yaşlarına rağmen çok başarılılar. Sporcularımızın Türkiye'de de başarılı olması için çaba sarf edeceğiz. Bundan sonra da 10-18 yaş gençlere bilardo kursları ve eğitimleri düzenleyeceğiz." dedi.