Belediyeden mutlu eden karşılama

Kastamonu Belediyesi, Merkez Spor Salonu'nda çorba ve çekme helva ikramında bulunarak, idareci, sporcu, antrenör ve hakemleri mutlu etti.

  • 2578
Belediyeden mutlu eden karşılama

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Merkez Spor Salonu’nda devam ediyor.

Kastamonu Belediyesi açılış günü itibariyle sporcuları, antrenörleri ve seyircileri yalnız bırakmadı.

Merkez Spor Salonu’nda çorba ve çekme helva ikramında bulunan Kastamonu Belediyesi ekipleri, Kastamonu’nun misafirperverliğini en iyi şekilde sergilemeye gayret etti. Ekiplerin ikramları şampiyona için ilimize gelen idareci, sporcu, antrenör ve hakemleri mutlu etti.

Belediyeden mutlu eden karşılama

75 il 805 kulüpten 2 bin 742 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk günü itibariyle Merkez Spor Salonu’nda misafirleri Kastamonu Belediyesi ekipleri karşıladı.

16 Ağustos’a kadar devam edecek şampiyonada belediye ekipleri çalışmalarını sürdürecek.

Belediye Başkanı Hasan Baltacı’ya teşekkür eden idareci, hakem, sporcu ve antrenörler Kastamonu’da kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını belirtti.

Belediyeden mutlu eden karşılama

"İNŞALLAH GÜZEL BİR ÖRNEK OLUR"

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası için Kastamonu'ya gelen idareciler, ilk defa böyle bir uygulama gördüklerini belirterek, "İnşallah güzel bir örnek olur. Gittiğimiz her yerde buradaki uygulamayı anlatacağız." dedi.

Belediyeden mutlu eden karşılama

"BELEDİYEMİZE, ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İlimize gelen sporcu, antrenör, hakem ve idarecilerin ikramlardan ve ilgiden ötürü mutlu olduğunu belirten Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan, "İlk kez böyle büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. 75 ilden 2 bin 742 sporcu 805 kulüp bu organizasyona katıldı. Cuma gününe kadar müsabakalar devam edecek. Kastamonu Belediyemiz sağ olsun çorba ikramında bulunuyor. Bu tür organizasyonlarda ilimizin de tanıtımının reklamının yapılması güzel bir şey. Burada insanlar gayet memnun, mutlu. İnşallah bunun devamı gelir. Bu organizasyon Kastamonu esnafına da can suyu oluyor. İdareci, antrenör, sporcu ve hakem arkadaşlarla beraber sayımız 4 bin civarında. Ben şahsım adına belediyemize, elini taşın altına koyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Belediyeden mutlu eden karşılama