'Bakanımız görevi başındadır'

KASİAD Genel Başkanı Aslan, 'Yalan haber yayan basın kuruluşlarını kınıyorum. Bakanımız Yumaklı görevinin başındadır.' dedi.

  • 482
'Bakanımız görevi başındadır'

Kastamonu Sanayici İş Adamları Derneği (KASİAD) Genel Başkanı Ayhan Aslan, "Bakanımız Yumaklı yıpratılmaya çalışılıyor. Yalan haber yayan basın kuruluşlarını kınıyorum. Bakanımız görevinin başındadır." dedi.

Aslan, "Birkaç gün önce ulusal ve yerel basında, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı hakkında görevden alınacağı ve sair içerikte, gerçek dışı ve suiniyetli haberler yayınlandığını teessürle öğrenmiş bulunuyoruz." dedi.

"BAKANIMIZ YUMAKLI'YI YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Aslan, "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı görevinin başındadır ve özgeçmişinden de açıkça görüldüğü üzere ülkemizin tarım alanında yetiştirdiği en liyakatlı insanlardan biri ve memleketimiz için son derece ehemmiyetli bir devlet adamıdır. Görevden alınmasını gerektirecek en ufak bir durum veya şaibe dahi söz konusu değildir. Böyle değerli ve stratejik konumda bulunan Bakanımızı yıpratmaya yönelik çıkartılan yalan haberleri yayan ve bu gerçek dışı haberlerin doğruluğunu araştırmadan yayınlayan basın kuruluşlarını ve yazarlarını esefle kınıyor ve haberin doğru olmadığı hususunda tekzip bekliyoruz." diye konuştu.

Aslan şöyle devam etti:

"Bu tip yalan haberleri yayan ve yapanlara karşı, sonuna kadar kıymetli Bakanımızın yanındayız."