Bakan Başesgioğlu'nun dönem arkadaşları Kastamonu'daydı

İstanbul Hukuk Fakültesi 1972 girişli mezunları, Bakan Murat Başesgioğlu'nun misafiri olarak Kastamonu'da bir araya geldi.

  • 563
Bakan Başesgioğlu'nun dönem arkadaşları Kastamonu'daydı

Kastamonu'nun yetiştirdiği önemli siyaset insanlarından eski İçişleri Bakanı Murat Başesgioğlu, üniversitedeki dönem arkadaşlarına Kastamonu’da ev sahipliği yaptı.

Her yıl farklı bir ilde bir araya gelen İstanbul Hukuk Fakültesi 1972 girişli mezunları, yurt içi ve yurt dışından toplam 45 kişilik grupla bu kez Kastamonu'da bir araya geldi.

Kastamonu Merkez’de Kent Tarihi Müzesi, İsmailbey Külliyesi, Abdurrahmanpaşa Lisesi ve müzesi başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştiren heyet, ardından Azdavay-Pınarbaşı kanyon ziyareti yaptı.

Bakan Başesgioğlu'nun dönem arkadaşları Kastamonu'daydı

Kurşunlu Han'da gala yemeğinde bir araya gelen Başesgioğlu ve arkadaşları, sonrasında ise Çatalzeytin, Abana, Bozkurt, İnebolu sahil turu yaptı.

Bakan Başesgioğlu yaptığı bilgilendirmede, "Öğrencilik yıllarımdan arkadaşlarımızı Kastamonu’da ağırlamaktan, onlarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Kastamonu merkezi ve ilçeleriyle dolu dolu bir Kastamonu turu yapıldı. Kastamonu’yu çok beğendiler, çok mutlu oldular." ifadelerine yer verdi.