'Bahçeli, talihsiz açıklama yaptı'

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı Güzel, 'Bahçeli'nin TBMM'de yaptığı açıklama şehit ailelerimizi ve aziz milletimizi derinden yaralamıştır.' dedi.

  • 305
'Bahçeli, talihsiz açıklama yaptı'

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı Akif Güzel basın açıklamasında bulunarak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki açıklamalarının talihsiz bir açıklama olduğunu, şehit ailelerini derinden yaraladığını söyledi.

Başkan Güzel yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin bugün yaptığı konuşmada PKK teröristbaşı Abdullah Öcalan'a yönelik olarak 'şayet tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de Dem Parti toplantısında konuşsun, örgütün lağvedildiğini açıklasın' şeklindeki sözleri şehit ailelerimizi ve aziz milletimizi derinden yaralamıştır.

Bu talihsiz açıklama, yıllarca masum kanı döken ve binlerce şehidimizin katilleri olan örgütün palazlanmasına ve nefes almasına sebep olabilecek türden bir açıklamadır.

Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, 'Devlet Bahçeli'nin, terörist başı Abdullah Öcalan'ın TBMM'de konuşmasına yönelik teklifi, milletimizin terörle mücadelesine büyük bir darbedir, şehitlerimizin kanıyla vatan yaptığımız bu topraklarda teröre asla taviz verilmeyecektir' şeklindeki beyanıyla milletimizin tepkisine tercüman olmuştur.

Hiç bir terör örgütüne bu millet prim vermeyecektir. PKK ve uzantıları ile, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu olan FETÖ örgütüne bu millet her daim en güçlü tepkiyi vermeye hazırdır.

Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan bu vatan sahipsiz değil, aziz şehitlerimizin hatırası sahipsiz değil. Sınır boylarında vatan bayrak ezan için nöbet tutan Mehmetçiğimiz sahipsiz değil."