Aygün'den maç sonrası açıklama!

GMG Kastamonuspor Başkanı Aygün, maç sonrası açıklamada bulundu.

  • 5015
Aygün'den maç sonrası açıklama!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, bugün deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi.

Sezonun ilk yenilgisini alan temsilcimiz GMG Kastamonuspor'un Başkanı Cengiz Aygün, maça ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Altınordu Spor Kulübünü tebrik eden Aygün, "Anlaşıldı ki bu hakemlerle bu lig gitmeyecek. Bundan daha net bir penaltı olabilir mi? Peki benim elimden geldiğince Türk futboluna katkı sağlamaya çalışan futbolcumun hakkı gasp edilirse bu hakkı nasıl geri alacağız? Bugüne kadar bütün takımlara olan saygım nedeniyle yanlış anlaşılmaması için sustum ancak anlaşılıyor ki benim suskunluğum zafiyet olarak değerlendiriliyor." dedi.

Aygün şöyle devam etti:

"Bütün hakem camiasına buradan sesleniyorum. Hakkımızı yiyen emeğimizi çalan herkesten sonuna kadar hesap sorarız. Kastamonu büyük bir camiadır Kastamonu'nun hakkını yedirmem kimseye. Kastamonu diyorum ama hiçbir takımımızın da hakkını yedirmem. Ben haksız bir maç kazanıyorsam inanın çıkar bunu da söylerim. Federasyon yetkililerini uyardım, bundan sonra sesim daha farklı çıkacak, zira bu ilk değil ancak bugüne kadar susmayı tercih ettim, hepinize saygılar."