Avrupa Spor Haftası etkinlikleri başlıyor

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 'Avrupa Spor Haftası' etkinlikleri başlıyor.

  • 115
Avrupa Spor Haftası etkinlikleri başlıyor

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen, çok sayıda farklı sportif aktivitelerle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini artıran Avrupa Spor Haftası'nda, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturmak için yürüyüş, bisiklet turu, sabah sporu ve çeşitli sportif etkinlikler yapılacak.

Avrupa Spor Haftası'nın açılış yürüyüşü 24 Eylül Salı günü saat 10.00’da Sinanbey Parkı ile Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleştirilecek.

Yürüyüş akabinde Cumhuriyet Meydanı'nda jimnastik, paten ve masa tenisi gösterileri yapılacak.

28 Eylül Cumantesi günü saat 12.00'de Kışla Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar bisiklet ve tekerlekli kayak turu düzenlenecek.

29 Eylül Pazar günü ise Gazi Stadı'nda saat 09.00'da sabah aerobiği gerçekleştirilecek.

Avrupa Spor Haftası'nın kapanışı ise 30 Eylül Pazartesi günü saat 19.00'da Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek olan basketbol dostluk müsabakasıyla yapılacak.

28 Eylül'de gerçekleştirilecek bisiklet turu ile 29 Eylül'deki sabah aerobiği etkinliklerine tüm vatandaşlar katılım sağlayabilecek.

Katılım sağlamak isteyenlerin Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor servisine müracaat etmesi gerekiyor.