Atabey Konağına kreş açıldı

Kastamonu Belediye Başkanı Baltacı, ilk kreş projesini gerçekleştirerek Atabey Konağında açılışını yaptı.

  • 605
Atabey Konağına kreş açıldı

Kastamonu Belediyesi Atabey Çocuk Bakımevi'nin açılışı yapıldı.

Açılışa, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, belediye başkan yardımcıları, CHP il ve ilçe başkanı, parti üyeleri, STK temsilcileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Bugün bizim dönemimizin ilk kreşinin açılışında buluştuk. Seçildikten sonra bir kampanya çağrısı yapmıştık. Demiştik ki hayırlı olsun demek için makamımıza göndereceğiniz çiçekleri lütfen Türk Anneler Derneğine bağışlayın. Yapılan bağışlarla ve Türk Anneler Derneğinin yapmış olduğu katkılarla bir kreş açalım demiştik. Bu kreşi el birliğiyle açmış olmanın çok güzel olduğunu belirtmek istiyorum." dedi.

Atabey Konağı'na kreş açıldı

"Yapacağımız her şeye başta çocuklar ve gençlerden başlamış olmaktan çok gurur duyuyoruz." diyen Baltacı, "Çünkü şunu biliyoruz, bize bu güzel ülkeyi bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının gösterdiği çizgide Cumhuriyet’e sahip çıkmak istiyoruz. Eğer Cumhuriyet’e sahip çıkmak istiyorsanız Cumhuriyet’in çocuklarına, halkın çocuklarına, halkın evlatlarına gençlerine sahip çıkmanız gerekiyor. Açılışımıza katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konakta önceden Kastamonu Sanat İşleyen Eller Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi bulunuyordu. Çocuk kreşi yapılacağı gerekçesiyle belediye tarafından konak boşalttırılmıştı.