Aşk Yazarı Çifci, okurlarıyla buluşuyor

Sitemiz köşe yazarı Aşk Yazarı Çifci, Sarıyer Edebiyat Günleri'nde okurlarıyla buluşuyor.

  • 6084
Aşk Yazarı Çifci, okurlarıyla buluşuyor

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen, Sarıyer Edebiyat Günleri'nin 11'incisi 18-22 Eylül 2024 tarihlerinde Haydar Aliyev Kireçburnu Parkı'nda uluslararası düzenlenecek.

Türk Patent Enstitüsü tarafından "Aşk Yazarı" marka patenti tescilli Kastamonu Güncel internet haber sitemiz köşe yazarı Mustafa Çifci, Sarıyer Edebiyat Günleri'nde 19 Eylül'de imza gününde okurlarıyla buluşacak.

Aşka dair yazdığı yazılarıyla basında "Aşk Yazarı Mustafa Çifci" diye söz edilen sitemiz yazarı, edebiyatımıza birçok eser ve yüzlerce köşe yazısı kazandırmış birisi olarak, edebiyatın aşk dalında en seçkin, en çok aranan yazarların başında gelen isim oldu.

Aynı zamanda sosyolog olan yazarın kitapları yazıları ve öyküleri, ilişkileri sorgulayan, aile ve aşk hayatında bir türlü düzene girmeyen sevgiyi hissedemeyen ve ilişkilerinde büyüyemeyen olumsuz tarafların nedenlerini ve çözümleri anlatıyor.

Gazete köşe yazıları ve deneme yazılarıyla sürekli gündemde kalmayı başarabilen bir yazar olan Çifci’nin okurları, kendi yaşamlarını ve sevgi ilişkilerini yazarın kitaplarında anlattığı şekilde karşılaştırıp sosyo-psikoloji olarak değerlendirme yaptıklarında farkındalık yaratacak bilgiler edinebiliyor.

Ayrıca yazarın kitaplarıyla okurlar, sevginin nasıl çoğaldığını örneklerle görme fırsatını yakalayıp, sevgi eksikliğinin toplumsal huzursuzluğun ilk kaynağı olduğunu, duygusal ilişkilerde yaşanılan eksikliğin giderildiğinde sevginin yapıcı gücünü keşfetmiş olacaklar.

Aşk Yazarı Mustafa Çifci, radyo ve televizyon programlarına birçok kez konuk olmuş, söyleşi ve imza günlerine katılmış ödüllü bir yazar olmasının yanı sıra yayınlanmış 21 tane eseri bulunuyor.

Aşkın büyüleyici güzelliğini, aşkı arayanların yolculuğunu anlatan Çifci, başkalarının acılarını kendi yüreğinden ödeyen bir şair.

AŞK YAZARI MUSTAFA ÇİFCİ KİMDİR?

Kastamonu doğumlu olan yazar Çifci, İşletme, Sosyal Hizmetler ve Sosyoloji lisans mezunudur. Aynı zamanda Psikoloji Uzmanlık, Koçluk Mesleki Eğitmenliği ve NLP Uygulama eğitimleri ile Gedik Üniversitesi Yaşam Koçluğu eğitimini tamamlamıştır. Sosyoloji alanında, Türkiye’de kırsal ve kentsel aileyi büyüklük, ekonomik yapı, otorite ilişkileri ve çocuğun konumu bakımlarından karşılaştırılması konusunda araştırmalar yapmıştır.

Bir süre sınıf öğretmenliği görevinde bulunduktan sonra, bankacılık hayatına başlamış, özel bir bankanın çeşitli bölümlerinde bölüm müdürü olarak görev yapmıştır.

Halen özel bir bankada bölüm müdürü olarak çalışmaktadır. Ayrıca sendika temsilciliğinde aktif görevlerde bulunmuştur.