Araçlılar, Boğaz keyfinde buluştu

Araç ilçesinde faaliyet gösteren dernek üyeleri Üsküdar'da buluştu.

  • 463
Araçlılar, Boğaz keyfinde buluştu

Kastamonu'nun Araç ilçesindeki dernek üyeleri, Üsküdar Valide Sultan gemisinde Boğaz turuna katılarak keyifli gün geçirdi.

Dernek Başkanı matbaacı yazar Rafetin Ayvacı, konuklara selamlama konuşması yaparak gezi programını başlattı.

Başkan Ayvacı konuşmasında şunları söyledi:

"Araç derneğimizin kadın kolları tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul'da Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Boğaz kültür turu organizasyonuna hemşehrilerimiz ve üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Amacımız, gurbetteki hemşehrilerimizle bir araya gelmek, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kaynaşmak. Beklediğimizden daha yoğun ilgi gören tur davetimize icabet eden hemşehrilerimize ve sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerine, şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum."

Araçlılar, Boğaz keyfinde buluştu

Valide Sultan Boğaz turu yaklaşık 2 saat sürdü ve gezide Üsküdar Belediyesi tarafından konuklara çay ve simit ikram edildi. Araç derneğinin başkan ve yöneticileri, gezi boyunca tüm konuklarla yakından ilgilendi.

Konuklar, Boğaz'ın eşsiz güzelliğinin yanı sıra manzarasında hasret giderip bol bol fotoğraf çektiler. Programda Kastamonulu ses sanatçısı Gülşen Aydın, birbirinden güzel şarkıları konuklarla birlikte seslendirerek geziye ayrı bir renk kattı. Konuklar, gemi turunda sahnede müzik eşliğinde oynayarak günün stresini birlikte attı.

Düzenlenen programa, Ankara Araçlılar derneği Başkanı Kahraman Uyanık ve yönetim kurulu, Şişli KASDER Şube Başkanı Orhan Çay, Şişli KASDER Teşkilat Başkanı İlhan Sarıkaya, Araç Kadın Kolları Başkanı Hilal Çalıkoğlu Demirel ve Akın Medya Abdulkadir Akın ile 400'den fazla Araç dernek üyesi katıldı.

Haber: Akın Medya