Zeynep Hasret Yılmaz, Türkiye üçüncüsü

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında yarışan Zeynep Hasret Yılmaz, üçüncü oldu.

  • 1423

Geçen hafta Kastamonu'da yapılan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 46 kg'de yarışan Taekwondo Akademi Spor Kulübü sporcusu Zeynep Hasret Yılmaz, 152 sporcu arasından 3'üncü olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü, 75 ilden 2 bin 742 sporcunun mücadele ettiği Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına 15 sporcu ile katıldı.

Antrenör Numan Haçat, "Sporcularımdan Zeynep Bodur ve Ecrin Eylül Haliloğlu 5'inci turda, Yağmur Pehlivanoğlu ve Tuğhan Halil Canbolat 4'üncü turda yarışmaya veda ettiler. Sporcularımıza göstermiş oldukları mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca sene boyunca Zeynep Hasret Yılmaz'ın sponsorluğunu üstlenerek destek olan değerli velimiz iş adamı Sayın Adem Bodur'a ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Taekwondo Akademi klasiği devam ediyor." dedi.

Taekwondo Federasyonu önümüzdeki günlerde Milli Takım seçmeleri için listesini açıklayacak.

31 Ağustos'ta yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcular, seçildikleri taktirde 1-4 Ekim'de Güney Kore'de yapılacak olan Dünya Taekwondo Şampiyonasına katılacak.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme