Yumaklı, AK Parti teşkilatının bayramını kutladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret etti.

  • 1686

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı vesilesiyle ziyarette bulunduğu Kastamonu'da yaptığı açıklamasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstererek, “Mesele, sadece bir ülkenin mazlum ve mağdur insanlara uyguladığı soykırım değildir, Anadolu'nun savunmasıdır.” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı'nı geçirmek üzere memleketi Kastamonu'ya geldi.

Kastamonu Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldıktan sonra Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinleriyle de bayramlaşan Bakan Yumaklı, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti'de il ve ilçe teşkilatları ile ilçe belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve partililerle bayramlaşan Bakan Yumaklı, yaptığı konuşmada, bayramların bağlılığı sağlayan en önemli değerlerden biri olduğunu kaydetti.

Hep birlikte bir ve diri olarak Türkiye'nin ikinci yüzyılına ulaşacaklarına inandığını söyleyen Bakan Yumaklı, “Yolumuz millete hizmet yoludur. Parti olarak Türkiye'nin ikinci yüzyılında olması gerektiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın bize çizdiği hedeflere ulaşmakla ilgili ne gerekiyorsa yapmayı bir amaç, hepimiz için bir hedef belirlemiş durumdayız. Hep şöyle diyoruz, bizler milletimize, devletimize olması gereken hizmeti ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte inşallah Türkiye'nin ikinci yüzyılına ulaşacağız. Tabii bunun için halihazırda AK Parti teşkilatlarının Türkiye'nin bugüne kadarki gelişme sürecinde sağlamış olduğu katkının bugünden sonra da bu yolda devam edeceğini, etmesi gerektiğini belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yumaklı'nın konuşmasının ardından AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci ile AK Parti Kastamonu İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu partililere hitap ederek bayramlarını kutladı.

Bakmadan Geçme