Yasadışı avlanan 3 şahsa para cezası!

Kastamonu'da yasadışı avlanan 3 şahsa, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerince idari para cezası uygulandı.

  • 1017

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şefliği sınırlarında av koruma ve kontrol faaliyetleri gerçekleştirildi.

Yasa dışı av yaptığı tespit edilen 3 şahsa, 28 bin 476 lira idari para cezası uygulandı.

Şahıslara ait 2 av tüfeği ve 2 el projektörüne de el konuldu.

Yorumlar 1
DeniZ 09 Temmuz 2024 19:15

Avın tamamen yasaklanması gerekli. Doğada kendi halinde yaşayan gezen başka canlıları katletmek de nedir? Allah bu dünyayı sadece insanlar için mi yarattı. Bu yaptıkları vahşi ve canice hayvan katliamlarına bir de kılıf bulmuşlar hobiymiş zevkmiş. Dünyada yaşayan diğer canlıların hayatına son vermek nasıl bir zevktir? Av eski çağlarda insanoğlunun yiyecek bulamadığı için karnını doyurabilmek mecburiyetten ve ihtiyacı kadar avlanması olayıydı. Bunu sonradan bu zalim ve acımasız bazı insanlar, zevkleri ve keyifleri için yaptıkları bir eyleme dönüştürdüler. Komediye bakın bir de spor diye geçiyor avcılık nasıl bir sporsa. Bir de bunların dernekleri falan da var sanki hayırlı bir iş yapıyor sanki insanlığa bir faydası var. Ayrıca yaptıkları katliam dinen de günah lafa gelince herkes elhamdülillah Müslüman. Bir de bu avcılar sanki büyük bir kahramanlık yapmış gibi katlettikleri zavallı hayvanları sergi gibi önlerine koyup fotoğraf çektirip internette paylaşım yapıyorlar. Aman ne marifet ne marifet, savunmasız kendi halinde doğada gezen ve savunmasız canlılara elindeki gelişmiş tüfeklerle ateş et canına kıy bir de bununla da övün. Sanki düşmanla savaştı da ülkeyi düşmanlardan kurtardı da onları gösteriyor. Bunlara müdahale eden de devlet güçlerimizden Allah razı olsun. Umarız bir gün devletimiz bu avcılığı tamamen yasaklar. Eğer yasaklanmazsa hayvan katliamı yapan avcıları Allaha havale etmekten başka yapabilecek bir şey yok. Allah bildiği gibi yapsın.

Bakmadan Geçme