Tosya'da iki motosiklet çarpıştı: 3 yaralı

Tosya'da iki motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

  • 3432

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Hocaimat Mahallesi Hükümet Caddesi'nde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen İ.Ç. ve H.Ç.'nin bulunduğu motosiklet ile B.K. yönetimindeki motosiklet çarpıştı.

Kazada İ.Ç., H.Ç. ve B.K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar 1
deniz 19 Ağustos 2024 22:03

Kastamonu merkezinde motosiklet kullananların hal ve hareketlerini görünce bir kaza yaptıklarında insan pek de acımak istemiyor. Elbette kurallara uygun efendi gibi motosikletini kullananlar da var. Onlara bir sözümüz yok. Fakat bilhassa gençlerde aykırı hareketler ve kurallara uymama durumlarını görüyoruz. Akıllarınca show yapıyoruz diye motosikletin önünü kaldırmalar, sağa sola küfür ederek yol almalar, aşırı hız yapmalar, araçların sağından geçmeler, trafik ışıklarına riayet etmemeler velhasıl her türlü kuralsızlık var. Bu şekilde motosiklet kullanarak risk ve tehlike arz ediyorlar ve hem insanların hayatını tehlikeye atıyorlar hem de huzurunu bozuyorlar. Ara sokaklarda, mahalle aralarında bile hız yapıyorlar. Zaten bu tipler kentin ana arteri olan iki ana cadde üzerinde trafik uygulamaları olduğunu bildikleri için bu caddeleri pek kullanmıyorlar. Motosiklet kullananların çoğu ehliyeti olmayan, kaskı olmayan, plakası, ruhsatı olmayan yani eksiği fazla olup bir kontrol halinde cezai yaptırıma uğrayacağı kesin olan gençler. Bunlar genellikle ana caddelere çıkmıyorlar ceza korkusuyla. Şehrin doğusundaki ve batısındaki mahallelerin ara sokaklarını tercih ediyorlar. Buralarda da yaşayan insanların huzurunu bozmaktalar. Bazı motosiklet kullanıcıları motorlarının egzozunda değişiklik yaparak çok ses çıkacak şekilde ayarlatıyor ve motosikletini bağırta bağırta sokak aralarında gidiyorlar. Hastası olan var cenazesi olan var bir derdi tasası olan insanlar var. Bu konuda insanlar mağdur. Kaza yapanlara da geçmiş olsun dilerim. Umarız sağlıklarına kavuşurlar.

Bakmadan Geçme