'Tıpta yenilikçi hizmet'

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılan girişimsel radyoloji ünitesinin, tıpta yenilikçi bir hizmet olduğu dile getirildi.

  • 216

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, birçok farklı tedavi yöntemleri sunan girişimsel radyoloji ünitesinin açılışı dün yapıldı.

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı ve iki yıldır Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak hizmet veren Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşkent, girişimsel radyoloji hakkında açıklamalarda bulundu.

"Girişimsel radyoloji tıpta yenilikçi bir hizmet olarak önümüze çıkıyor." diyen Taşkent, "İleri teknolojik cihazlarla hastalara modern tedaviyi oluşturuyoruz. Yeni açılan anjiyografi ünitemiz sayesinde hastalara en az zarar veren yöntemlerle hızlı bir şekilde tedavi edip iyileşme süreçlerini de hızlandırarak hasta konforunu artırmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşkent şöyle devam etti:

"Anjiyografi cihazımız sayesinde, damardaki tıkanıklıklar veya damar genişlemesi dediğimiz anevrizmaların teşhis ve tedavisini hızlı bir şekilde yapmış oluyoruz. Yeni açılan ünitemiz ile Kastamonu ili içerisindeki vatandaşlarımızla birlikte çevre illerdeki vatandaşlarımız da bu hizmetten faydalanabilecekler. Bu ünitemiz sayesinde hastalarımız sevk edilmeye gerek kalmadan kendi illerinde hızlı bir şekilde tanı ve tedavi sürecine geçerek taburcu olabilecekler."

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme