Taşköprü'de köpek öldürüldüğü iddiası!

Taşköprü ilçesine bağlı Taşçılar köyünde bir köpeğin tüfekle öldürüldüğü iddia edildi.

  • 1821

Alınan bilgiye göre, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Taşçılar köyü Sarılar Mahallesi'nde Ramazan Aslım'ın baktığı köpeğin Pazar Mahallesi mevkisinde kişi ya da kişilerce tüfekle vurulduğu iddia edildi.

Köpeğin diğer kardeşinin de aynı şekilde öldürüldüğü iddia edilirken, konuyla ilgili açıklama yapan Zehra Karakaya, "Ramazan Aslım benim hem akrabam hem de komşum olur. Ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Ara sıra köye gelir giderim. Annem ve abim köyde oturuyorlar. Ramazan Aslım'ın baktığı köpek Pazar Mahallesi mevkisinde tüfekle vurulmuş, ne için kim vurdu bilmiyorum. Her yerinde saçma izi vardı. Yaralı halde 2 kilometre yol katederek geldi ve aldığı yaraya dayanamadı. Bu köpeğin diğer kardeşi de aynı şekilde tüfekle vurularak öldürülmüştü. Hayvan haklarını savunduğumuz bu günlerde bu tür olayların gerçekleşmesi bizleri derinden üzdü." dedi.

Haber Merkezi
Yorumlar 1
Mehmet Ali 17 Eylül 2024 08:36

Bu zalimlerden canîlerden heryerde var hemde belediye eliyle yapiliyor zehirli iğneyle vuruyorlar Konya Bozkir belediyesi bu gibi aynen uyguluyor benimde masum iki köpeğimi katlettiler.

Bakmadan Geçme