Taşköprü'de kitap günleri etkinliği başladı

Taşköprü'de 5'inci Çocuk Kitapları Günleri etkinliği başladı.

  • 1923

Taşköprü Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle düzenlenen 5'inci Çocuk Kitapları Günleri'nin açılışını yaptı.

Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe, Kastamonu Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Özsoy, diğer kurum yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra protokol üyeleri, yazarların değerli eserlerini inceleme fırsatı buldu.

Vali Yardımcısı Kubalı, Kaymakam Demirdağ ve Başkan Arslan, etkinlik boyunca öğrencilerle sohbet ederek yazarları kutladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı bize ilham veriyor. Yazarlarımızın değerli eserlerini onlarla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Gelecek nesillerin daha bilgili ve bilinçli bireyleri olarak yetişmeleri için attığımız her adımda onların geleceğini gözetiyoruz. 5'inci Çocuk Kitapları Günleri, sabah 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar ziyaretçilere açık olacak. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyorum." dedi.

Etkinlik süresince, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hitap eden kitaplar sergilenecek ve okuyucularla buluşacak.

Ziyaretçiler, 1-4 Ekim tarihlerinde 09.00 ila 17:00 saatleri arasında etkinliği ziyaret edebilecek.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme