Taekwondoda başkan kim olacak?

Taekwondo Federasyonu Başkanlığı seçimleri önümüzdeki ay içerisinde yapılacak. Seçime katılacak delegelerin belirlendiği kura çekimi Ankara'da yapıldı.

  • 995

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığı seçimleri 20 Ekim'de Ankara'da yapılacak.

Seçimde oy kullanabilmek için şartlarını yerine getiren antrenör, hakem ve kulüpler arasında dün Ankara'da kura çekimi yapıldı.

Noter huzurunda Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda çekilen kura, heyecana sahne oldu.

Kurada ismi çıkan antrenör, hakem ve kulüpler, federasyon başkanını belirleyecek. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığından da yöneticiler oy kullanacak.

KASTAMONU 2 OY KULLANACAK

Kura çekimine Kastamonu'dan da antrenör ve kulüp başkanları katıldı.

Kastamonu'dan 2 kulübe oy hakkı çıkarken, kulüp yetkilileri adına açıklama yapan Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan, “Kastamonu kulüpleri olarak 14 oyumuz vardı. Noter huzurunda çekilen kurada ilimize 2 oy çıktı. Delege olan kulüplerimizle mevcut Başkan Metin Şahin'i destekleyeceğiz.” dedi.

Bir kısım delege tarafından yapılan açıklamada, genel itibariyle oy kullanacak kulüplerin çoğunluğunun mevcut Başkan Metin Şahin'i destekleyeceği belirtildi.

Taekwondo Federasyonu Başkanlığı için 4 adayın olduğu, yeterli imzayı toplayan adayın başkanlık için yarışacağı öğrenildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme