Staj ve çıraklık mağdurları, başkentte çözüm arıyor

Ankara'da, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu önemli ziyaretlerde bulundu.

  • 372

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, başkentteki önemli ziyaretlerle mağduriyetlerin giderilmesi için kritik görüşmeler yaptı.

Federasyon Başkanı Selçuk Aydın, Onursal Başkan Murat Bal ve Başkan Yardımcısı Ferhat Salman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel merkezlerine ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş ile bir araya gelen heyet, güncel dosyalarını ve ayrıntılı çözüm önerilerini sundu. Görüşmede, staj ve çıraklık sigortası sorunlarının ayrıntılı bir şekilde incelendiği ve çözüm yollarının tartışıldığı belirtildi.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine geçen heyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ile görüştü. Bu toplantıda, CHP'nin staj ve çıraklık sorunlarına yönelik desteğinin altı çizildi ve sorunun çözümüne yönelik gelecek dönemde yapılacak çalışmalara destek olacağı vurgulandı.

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile buluşan heyet, MHP'nin de staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına destek vermesini talep etti ve partinin bu konudaki hassasiyetine dikkat çekti.

Federasyon Başkanı Selçuk Aydın, yapılan görüşmelerin verimli geçtiğini ve staj ile çıraklık sorunlarının çözümü için önemli adımların atılacağını ifade etti. Aydın, tüm siyasi partilerin bu konuda inisiyatif alarak mağdurların sesi olmaları için çağrıda bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme