SGK çalışanları iftar yemeğinde biraraya geldi

SGK Kastamonu İl Müdürlüğü çalışanları için Ramazan ayında geleneksel hale gelen iftar organizasyonunda bu yıl İl Müdürlüğü ailesi Kışla Parkı Canoğlu Restaurant'ta iftar yemeğinde biraraya geldi.

  • 3357
TAKİP ET
İftar yemeğine İl Müdürü Oktay Öztanç, İl Müdür Yardımcıları Ali Yerlikaya, Mustafa Yılmaz, Merkez Müdürleri ve Kurum çalışanları katıldı.

Ramazan ayı ve iftarların, insanların birliği ve beraberliği için en güzel vesile olduğunu belirten İl Müdürü Öztanç: 'Birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, mübarek Ramazan ayı olması münasebetiyle, İl Müdürlüğü ailesi olarak iftar yemeğinde bir araya geldik. Maneviyatı böyle güçlü olan bu güzel günlerde iftar yemekleri, birlik beraberlik için en güzel vesiledir. Biz zaten her zaman çalışma ortamımızın dışında da birlikte yaptığımız faaliyetlerden büyük mutluluk duyuyoruz. Yine böyle güzel bir günde birlikteyiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, herkesin ailesi ile birlik ve beraberlik içerisinde Mübarek Ramazan Bayramına erişebilmesini diliyorum' dedi.

Bakmadan Geçme