Sahamızda berabere kaldık

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Sarıyer'le karşı karşıya geldi. Sahamızda berabere kaldık.

  • 328

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun sekizinci haftasında sahasında Sarıyer ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma, Gazi Stadyumunda bu sezon ilk kez taraftar desteğiyle oynandı. Kastamonuspor geçen sezon 3 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

Her iki takım birlikte sahaya "Damarlarınızdaki asil kanı uyuşturucu ile kirletmeyin. Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan" yazılı pankartla çıkarak uyuşturucuya dikkat çekti.

Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan'ın çocukları Yaşar Şahan ve Nisa Yaren Şahan'a her iki takımın kaptanı tarafından çiçek verildi.

Maçın ilk yarısının 12. dakikasında Kemal Rüzgar'ın attığı golle Sarıyer 1-0 öne geçti.

25. dakikada Okan Eken'in topu ağlarla buluşturmasıyla temsilcimiz GMG Kastamonuspor beraberliği yakaladı.

İlk yarıda her iki takım da başkaca gole ulaşamadı ve ilk yarı 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıda yakalanan pozisyonlarda da gol kaydedilmezken, karşılaşma 1-1 sona erdi.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun 9'uncu haftasında 26 Ekim Cumartesi günü Afyonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haber Merkezi
Yorumlar 1
deniz 20 Ekim 2024 19:34

KSK'nın bu maçta berabere bitirebilmesi büyük bir başarı. Sarıyer çok sağlam bir takım. Kadroları 2.lig seviyesinin üzerinde. Eğer son vuruşları yapabilecek yıldız bir golcüleri olsaydı farklı bir şekilde kazanırlardı. Futbolcuları yetenekli fakat şutları isabetsizdi. İyi topa vurabilen güçlü ve soğukkanlı bir forvetleri olsa KSK çok zor durumlarda kalabilirdi. Bu bakımdan aslında KSK için iyi bir sonuç bile sayılabilir bu beraberlik. Maçın sunucusu Kastamonu sevgisi nedeniyle duygusallığa kapılıp hakeme çok tepki gösterdi fakat hakemin çoğu kararı doğru ve isabetliydi. Fakat bazı ofsayt ve ele temas gibi pozisyonlarda karar vermek zor. Hakem de anında karar vermek durumunda. Maçın sunucusunun ve bizim baktığımız açıdan Okan ofsaytta değil gibi fakat Okanın hizasından bakılsa belki ofsayt. Bunu da o açıdan ve en doğru gören yardımcı hakemdir. Muhtemelen doğru karardır. Buradan çıkardığımız sonuç aslında alt liglerde de Var sisteminin gerekliliğidir. Böylece haksızlıkların ya da yanlış kararların önüne geçilebilir ve kulüpler mağdur olmaz. VaR sisteminin maliyeti yüksek olabilir fakat futbol federasyonu zengin ve multi milyoner milli takım futbolcularına dünya kupasına katılabilmeleri halinde birer Villa hediye etmeyi planladığına göre Federasyonda para çok. Zengin futbolculara villa hediye edeceklerine Var gibi sistemleri yaygınlaştırsalar paraları bu işlere harcasalar daha iyi olur. Bugün oynanan maçta eğer yanlış bir karar varsa Var olmadığı için bu düzeltilemiyor. İki kulüpten birinin hakkı yendiyse 2 puan kaybı önemlidir ligin sonuna doğru çok aranır. Bırakın 2 puanı 1 puan bile çok önemli. Yönetimlerin harcadığı paralara hocaların ve futbolcuların emeklerine yazık oluyor. KSK'nın işi zor görünüyor bu sezon şampiyonluk adayı çok. Orta sıralardaki takımlar doludizgin geliyorlar. İnşallah KSK başarılı olur.

Bakmadan Geçme