Pınar görevden alındı, Asrak Trabzon'a atandı

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Pınar görevden alındı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Asrak, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atandı.

  • 387

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı.

Kararnamenin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Vakıflar Genel Müdürlüğünde; Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık görevden alındı.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Adem Bozkurt, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Halil Alper, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Hüseyin Uysal, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak atandı.

Reşat Asrak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleriyle Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a şükranlarımı arz ederim. Şahsımı yol arkadaşlığına layık gören ve desteklerini üzerimden hiç eksik etmeyen Vakıflar Genel Müdürüm Sayın Sinan Aksu Beyefendiye hassaten çok teşekkür ederim. Rabbim mahcup etmesin." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme