Orman Bölge Müdürlüğü'nde İşletme Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde işletme müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

  • 709
TAKİP ET
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde işletme müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.


Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları Bayram Koçkaya, Yaşar Çakıroğlu ve İlyas Özdemir'inde katıldığı şube müdürleri toplantısına işletme müdürleri de eşlik etti.


2013 yılının sonuna yaklaşılması sebebiyle üretim konuları ağırlıklı olmak üzere 2013 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve 2014 yılına dönük alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Bölge Müdürü Ali Şahin, 2013 yılında gösterilen çaba ve sonuçlar için teşekkür etti. Şahin, toplantıda gençleştirme sahalarının ve izin bedellerinin daha iyi takip edilmesi, işletme müdürlerinin nakit akışını iyi yönetmelerini, yılsonunda istihkak birikmesi nedeniyle ödeme sıkıntısına düşülmemesi için istihkakların bir an önce yapılması, sınıf emval oranının artırılması için gayret gösterilmesi, 2013 yılı üretimlerinin artık toparlanması hususlarında işletme müdürlerine uyarılarda bulundu.


Adından İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç, işletme bazında üretim rakamlarını, e izlenebilecek üretim ve satış politikalarını değerlendirdi. Toplantının öğleden sonraki bölümünde ORKÖY Şube müdürü Hayrullah Nergiz, Ağaçlandırma Şube Müdürü Rıza Güleç ve Silvikültür Şube Müdürü Yusuf Baş tarafından şubeleriyle ilgili konularda kısa sunumlarla değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantı, Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Koçkaya'nın verdiği protokol kuralları eğitimiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme