Önen'den çarpıcı iddia! Eşkiyalık

Kastamonu TÜGVA İl Temsilcisi Önen, hukuki süreci devam eden Kuzeykent Kitap Kafe'ye belediye yetkilileri tarafından zorbalıkla girilerek malzemelerin alındığını iddia etti.

  • 1330

Kastamonu TÜGVA İl Temsilcisi Selim Önen, sosyal medya hesabı üzerinden Kuzeykent Kitap Kafe'ye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Belediye Meclisi kararı ile sözleşmesi iptal edilen TÜGVA'ya ait Kuzeykent Kitap Kafe'ye kendilerinden habersiz olarak girildiğini ve bazı malzemelerin çalındığını ifade eden Önen, konuyla ilgili gerekli hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

"BU NASIL BİR EŞKİYALIKTIR"

Selim Önen, "Belediye Meclisi kararı ile sözleşmesi iptal edilen ama hukuki süreci devam eden herkese açık kütüphane olarak kullanılan Kuzeykent Kitap Kafemize Kastamonu'daki bazı eşkiyalar tarafından zarar verilip içerisinde bulunan klimalar, monitör, kamera kayıt cihazı ve kameralar çalınmış. Yapılan araştırmalar sonucunda belediye yetkilileri tarafından zorbalıkla girildiği ve malzemelerin alındığını öğrendik." ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN BALTACI SOY İSMİNİN HAKKINI VERİYOR"

TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen, "Henüz kullanım hakkı bizde olan yasal süreci devam eden bir alana zorla girilip eşyaların çalınması ve kafalarına göre kullanım haklarını ihlal etmesi insanlığa yakışmadığı gibi toplumun refahı ve sosyal yaşantısında önemli rol olan belediyelere de hiç yakışmamaktadir. Belediyenin resmi bir kurum olduğunu, tutanakla alınanın demirbaşların tutanakla verileceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir hukuk devleti olduğunu unutan belediye yetkililerine birilerinin bu şekilde çalışılmadığını anlatması gerekiyor.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı herkese gösterdi ki sadece kendi görüşünden olanın başkanlığını yaptığı kendisi gibi düşünmeyenlere karşı soy isminin hakkını verdiğini bir daha görmüş olduk. Gerekli hukuki süreci başlatmış olduğumuzu, kamuoyuna saygıyla bildiririz." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme