Önemli proje

'Karar Alma Mekanizmalarına Katılım Projesi'nin imzaları atıldı. Önemli olan bu proje ile daha iyi bir yönetim sisteminin ortaya konulması hedefleniyor.

  • 1078

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen ve Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Taşköprü Eğitim Derneği iş birliğinde hazırlanan "Karar Alma Mekanizmalarına Katılım Projesi"nin imzaları Vali Meftun Dallı'nın himayelerinde atıldı.

Toplam bütçesi 155 bin 400 TL olan proje ile kamu ve STK iş birliğinin sağlanması, STK'ların yararına karar alma mekanizmalarının ve kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi, böylece daha iyi bir yönetim sisteminin ortaya konulması hedefleniyor.

"YÖNETİM, YÖNETİŞİM SÜREÇLERİNE KATKISI OLACAK"

İmza programında değerlendirmelerde bulunan Vali Dallı, "Halkın, sivil toplum kuruluşlarının, aklınıza gelebilecek yönetime katılmasında fayda olacağını düşündüğümüz bütün aktörlerin karar alma süreçlerine katılımı son derece önemli. Bu projenin yönetim, yönetişim süreçlerine çok iyi bir katkısı olacağını düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha güzel bir uyum içerisinde karşılıklı halkımızla, oradaki yöneticilerimiz daha güzel işler yaparlar bu vesileyle. Onun için bu projenin gayet önemli olduğunu düşünüyor, ilçemize, ilimize, oradaki halkımıza, yöneticilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.

İmza programına, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Yavuz Selim Şimşek, Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, Taşköprü Eğitim Derneği Saymanı Aydın İnce katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme