Misafir edemedik! Kastamonu'dan alındı

Önümüzdeki hafta Kastamonu'da yapılacağı açıklanan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Kastamonu'dan alındı.

  • 9184

Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası geçen hafta ilimizde yapıldı.

Federasyon Başkanı Metin Şahin tarafından Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın da Kastamonu'da düzenleneceğinin açıklanması üzerine büyük sevinç yaşanmıştı.

21-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Kastamonu'ya 4 binden fazla sporcunun gelmesi bekleniyordu.

MİSAFİR EDEMEDİK

Kastamonu esnafına ve tanıtımına katkı sağlayacak olan müsabaka, ilimizde konaklama sorunu olduğunun bildirilmesi üzerine Kastamonu'dan alınarak İzmir'e verildi.

Kastamonulu 28 kişiden oluşan kafile, Türkiye Şampiyonası için bu akşam İzmir'e hareket etti.

Haber Merkezi
Yorumlar 5
S.t 20 Ağustos 2024 13:52

Kastamonu’ya gençler Türkiye şampiyonası için gittik bir yurtta kaldık odalar çok pis ve iğrençti duşlar tuvaletler ortaktı yurda yakın bir tane bile market yok köy gibi bir yer yapılmaması çok iyi olmuş keşke gençlerde başka bir ilde yapılsa idi

lifecoach 20 Ağustos 2024 12:09

Kastamonu'dan alınıp başka bir yere verilmesi doğru karar. Memleketimizdir severiz fakat gerçekleri de görmek gerekir ki Kastamonu'nun daha böyle büyük organizasyonları kaldıracak kapasitesi yok. Muhtemelen Kastamonu'da sporla alakalı kurum yetkililerinin ısrarlı talepleri sonucunda burası seçilmişti. Sonuçta futboldan başka bir spor izleyen yok o nedenle pek de ilgi çekmezdi fakat esnaf kesimine lokantacıya otelciye ekonomik fayda sağlardı. Buradan alınması esnaf kesimi için bir şanssızlık olmuş.

Ccc 20 Ağustos 2024 08:44

Kastamonu da neden yapılsın Kastamonu nun havadan başka neyi var?

Gölköy’lü 19 Ağustos 2024 23:53

O kadar büyük kredi yurtlar var Kastamonu’nun. Yaz dönemi ve bomboş. En az u i gelecek olanları misafir edebilir. Nasıl yer yok memleketimde anlamadım. Anlayamıyorum. Konaklama yeri ile alakası yoktur konunun.

Çatalzeytinli 19 Ağustos 2024 17:36

Neden misafir edemiyoruz koskoca Kastamonu neden misafir edemiyor bu yüzden Kastamonu ilerleyemiyor o kadar güzel doğa harikası o kadar güzel cennet köşesi oluşturulabilecek yerleri var yazık Kastamonulu olarak çok üzgünüm. İstense çok şeyler yapılabilir ama Kastamonu'nun gelişmesi için hiçbir şey yapılmıyor. Bir taş bile konulmuyor. Bir federasyonu bile misafir edemiyor. Hiç yokmuş gibi davranılıyor. Kastamonum benim memleketim gurur duyuyorum seninle kaderine terk edilmen beni çok üzüyor. Türkiye de bir doğa harikası var belki duyarsınız...!

Bakmadan Geçme